Sonos introduceert met trots de Ace-hoofdtelefoon. Met geavanceerde features en topklasse geluidskwaliteit wordt je luisterervaring beter. De Sonos Ace heeft maar liefst acht microfoons, een nauwkeurige spraakbesturing en actieve ruisonderdrukking. Het beste van alles? Geen gedoe moet kabels! Deze hoofdtelefoon maakt geen gebruik van een 3,5 mm-aansluiting, maar zorgt voor draadloze connectiviteit en integratie met Sonos-soundbars. 

De Sonos Ace is een Bluetooth®-koptelefoon die een ongeëvenaarde luisterervaring biedt. Met speciaal ontworpen drivers voor lossless en ruimtelijke audio, pikt hij elk detail van je muziek, podcast of telefoongesprek op met uiterste precisie en helderheid. Dankzij de TrueCinema-technologie van Sonos krijg je een home-cinema ervaring waarbij de audio van je tv eenvoudig overschakelt naar de koptelefoon. Compleet met Dolby Atmos-ondersteuning en dynamische hoofdtracking voelt het alsof je middenin de actie zit, zelfs als je even iets anders doet.

De active noise cancellation (ANC) zorgt dat storende omgevingsgeluiden geëlimineerd worden. Tegelijkertijd biedt de Aware-modus de mogelijkheid om je bewuster te zijn van je omgeving wanneer dat nodig is. Of je nu door een drukke straat loopt of in een open kantoor werkt, met de Sonos Ace kun je eenvoudig schakelen tussen volledige onderdompeling en alertheid.

Met een batterijduur van 30 uur en de mogelijkheid tot snel opladen, hoef je je nooit zorgen te maken dat je zonder muziek komt te zitten. Een korte oplaadtijd van drie minuten geeft je al drie uur extra luisterplezier. Dit maakt de Sonos Ace perfect voor lange reizen en drukke dagen.

Stijlvol, comfortabel en duurzaam

Sonos heeft veel aandacht besteed aan het ontwerp van de Ace. Het slanke profiel en de hoogwaardige materialen, zoals vegan leer en memory foam, zorgen voor langdurig comfort. De koptelefoon is zo ontworpen dat hij de contouren van je hoofd volgt, waardoor hij bijna onmerkbaar is tijdens het dragen. De stijlvolle afwerking en de mogelijkheid om de koptelefoon compact op te bergen in de meegeleverde travel case maken het een praktische keuze voor dagelijks gebruik.

Door vervangbare oorkussens te gebruiken, circulaire materialen toe te passen en een reisetui te maken van gerecycled vilt, vermindert de Sonos Ace zijn ecologische impact. Bovendien pauzeert de draagdetectie automatisch de muziek wanneer je de koptelefoon afzet, waardoor energie wordt bespaard.

De Sonos Ace is vanaf 5 juni 2024 wereldwijd verkrijgbaar in de kleuren zwart en zacht wit, voor een prijs van €499.

Verkooppunten van het merk sonos