Naim laat hun 50ste verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan. Op CES 2023 lanceren ze namelijk een nieuwe Classic line-up: de NSC 222 streaming-voorversterker, een verbeterde versie van de iconische NAP 250 eindversterker en de NPX 300 voeding upgrade.

Steve Sells, hoofd hardware-engineering bij Naim, zegt over de nieuwe Classic-serie: “Van ontwerpen met onze beste prestaties ooit op dit niveau, tot toegevoegde functies en flexibiliteit tot milieuvriendelijke elementen – Nieuwe Classic-producten gebruiken minder dan 0,5 W in stand-by – we hebben onze 50 jaar ervaring gecombineerd met de allernieuwste technologie om hifi thuis opnieuw te definiëren.”

De NSC 222 is een gateway naar streamingdiensten zoals TIDAL, Spotify, Apple Music en Qobuz, evenals internetradio en netwerkmuziek. Er kan ook een platenspeler aangesloten worden met behulp van de ingebouwde MM phonotrap. Een geïntegreerde hoofdtelefoonversterker staat garant voor persoonlijk luisterplezier. De NAP 250 eindversterker levert 100 Watt per kanaal en is voorzien van technologie die afkomstig is uit de top-Statement-versterker van Naim. De NPX 300 voeding is een “directe upgrade” voor de streaming-voorversterker, die de interne voeding uitschakelt om ruis-invloeden te verminderen. Een superieure, schonere stroom? Dat zeker.

Het nieuwe Naim Classic-assortiment is vanaf deze maand verkrijgbaar. Benieuwd naar de adviesprijzen? Hieronder een overzicht:

  • Naim NSC 222: 7.000 euro
  • Naim NAP 250: 7.000 euro
  • Naim NPX 300: 7.000 euro
Verkooppunten van het merk naim