Audio Technica heeft een draadloze hoofdtelefoon toegevoegd aan haar M50-lijn: de ATH-M50xBT. Deze hoofdtelefoon ondersteunt aptX Bluetooth 5.0 en zou een accuduur hebben van maar liefst 40 uur. Om muziek af te spelen, gesprekken af te handelen en het volume aanpassen, zijn er aanraakbedieningen geïntegreerd.

Een aanraking van twee seconden op de linker oorschelp activeert ook de Google Assistent- of Siri-functionaliteit van een smartphone. Extra functies en bediening zijn ook toegankelijk via de Connect-app van Audio Technica.

De drivers hebben een groot diafragma van 45 mm (met zeldzame-aardmagneten en met koper beklede aluminiumdraad-spreekspoelen) en komen de prestaties zeker ten goede. De hoofdtelefoon is duurzaam en biedt een goede geluidsisolatie.

Audio Technica ATH-M50xBTDe ATH-M50xBT is ontworpen voor zowel onderweg als voor gewoon in huis, en heeft het opvouwbare ontwerp dat we kennen van de andere modellen samen met de draaibare oorschelpen van 90 graden. Ze wordt geleverd met een draagtas en kabel.

De Audio Technica ATH-M50xBT’s zijn nu verkrijgbaar voor een prijs van €199.

Verkooppunten van het merk audio-technica