Latham Audio laat weten dat ze juni (2023) omdopen te de ‘New Classic Saturday’ maand. Op zaterdag 17 en 24 juni 2023 krijgen consumenten de unieke gelegenheid om, zonder afspraak, een deelnemende Naim-dealer binnen te lopen en een demonstratie bij te wonen van de langverwachte nieuwe Classic Serie.

De drempel om een luisterafspraak te maken kan soms groot zijn, maar op deze speciale dagen nodigt Latham Audio iedereen uit om vrijblijvend binnen te stappen bij een lokale Naim-specialist. Zo ontdek je alles over de nieuwe losse componenten van Naim, die samen een weergaloos geluid kunnen neerzetten.

Ben je benieuwd naar de toegevoegde waarde van een voeding? Wil je graag zien hoe de Naim-app functioneert in de praktijk? Dit is jouw kans. Tijdens deze twee zaterdagen krijgen bezoekers een extra voordeel als ze hun oude Naim-systeem willen inruilen.

Lokale Naim-specialisten staan klaar om alle vragen te beantwoorden en bezoekers te voorzien van uitgebreide informatie over de nieuwste Classic Serie. Deze serie belichaamt de klassieke waarden van het merk en biedt tegelijkertijd de nieuwste technologische innovaties op het gebied van audioweergave.

Kan je niet wachten tot dan, net zoals ons? Dan is het wellicht leuk om onderstaande video te bekijken, waarin Mark Ragget de spiksplinternieuwe Classic-serie van Naim verder toelicht.

De New Classic Saturday-maand van Latham Audio is een uitstekende gelegenheid voor muziekliefhebbers en audiofanaten. Op die manier kan iedereen, met een passie voor muziek, kennismaken met de nieuwe Classic Serie. Mis deze kans niet en spring op zaterdag 17 en/of 24 juni 2023 gerust eens binnen bij een Naim-specialist in jouw buurt.

Ze kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen. Voor meer informatie over de de New Classic Saturday-maand kan je terecht op de website van Latham Audio. Ben je benieuwd naar alle verdere details van de Classic Serie? Dan neem je best contact op met een Naim-dealer in jouw buurt. Klaar om volledig ondergedompeld te worden?

Verkooppunten van het merk naim