Sonos lijkt binnenkort een nieuwe draadloze luidspreker aan te kondigen, nadat details over een nieuw product zijn onthuld in een FCC-aanvraag. De productnaam werd niet bekendgemaakt. Sommige features werden bevestigd, maar heel veel geven deze ook niet weg.

Uiteraard voldoet het indienen van compatibiliteit voor wi-fi en Bluetooth. Hoewel Bluetooth-streaming een primeur zou zijn voor het merk, is de opname hier waarschijnlijk eerder bedoeld voor set-updoeleinden dan voor draadloze muziek.

Variety heeft opgevangen dat de nieuwe luidspreker getest zou zijn met de soundbar van de Playbar, en daarom wordt gespeculeerd dat de luidspreker speciaal werd ontworpen voor gebruik in een Sonos-bioscoopsysteem.

Aangezien er nog niet heel veel bekend is rond deze luidspreker, is het voorlopig nog even raden. Het zou bijvoorbeeld ook een nieuwe versie van een bestaande luidspreker kunnen zijn, denk maar aan eentje die in dezelfde lijn zou kunnen liggen met de Sonos One? Voorlopig zullen we nog even moeten wachten tot er bevestigd nieuws komt van Sonos.

Verkooppunten van het merk sonos