Twee iconische Britse merken, KEF én Lotus, hebben hun succesvolle samenwerking opnieuw bezegeld. Hoe ze dat gedaan hebben? Met hun indrukwekkende KEF x Lotus-producten voor thuis te introduceren. Na de triomf van het KEF-audiosysteem voor Lotus-auto’s, hebben de twee bedrijven hun collaboratie uitgebreid. Nu presenteren ze de LS60 Wireless Lotus Edition. Een baanbrekend vloerstaand luidsprekersysteem dat de grenzen van technologische innovatie verlegt. Zo wordt een audio-ervaring gecreëerd die een diepe emotionele indruk achterlaat. Aldus KEF.

De samenwerking van beide fabrikanten begon met het leveren van een buitengewoon natuurlijk en zuiver geluid in de Lotus Emira-sportwagen en Lotus Eletre Hyper SUV. Nu hebben ze hun gezamenlijke inspanningen gericht op het ontwikkelen van het ultieme alles-in-één HiFi-luidsprekersysteem voor thuisgebruik. Ontmoet de kracht van de LS60 Wireless, maar dan een Lotus-jasje.

De LS60 Wireless Lotus Edition is een veelzijdige luidspreker die moeiteloos de nieuwste technologieën omzet in geluid van topkwaliteit. Het design werd geïnspireerd door de iconische kleur British Racing Green uit het erfgoed van Lotus. Met een bijzonder slank hedendaags ontwerp, alsook een gestroomlijnde afwerking, past deze luidspreker perfect in heel wat woonruimtes.

Grace Lo, President en Head of Global Marketing bij KEF, legt uit dat hun filosofie zich richt op audioperfectie en het delen van de magie van fantastisch geluid. Evenals de bijbehorende lifestyle en beleving. Deze visie vonden ze ook terug bij hun partner Lotus, waardoor de samenwerking op natuurlijke wijze uitbreidde van auto’s naar producten voor thuis. De LS60 Wireless Lotus Edition markeert een nieuwe mijlpaal in hun doorlopende samenwerking.

Yingjia Yao, Vice President van Group Lotus en Global Head van Lotus Life, benadrukt dat het design van de LS60-luidspreker het beeld draagt van de gestroomlijnde sportwagens van Lotus. De kleurstelling is geïnspireerd op het historische Lotus-kleurenpalet. Deze samenwerking combineert de passie voor prestaties van Lotus met de technische expertise en innovatie van KEF. Dit resulteert in een uitzonderlijk product dat de belofte van verheffende ervaringen voor Lotus-klanten blijft waarmaken. Klinkt als muziek in de oren.

Met de introductie van de KEF LS60 Wireless Lotus Edition laten KEF en Lotus zien dat hun gezamenlijke toewijding op vlak van techniek, toonaangevende prestaties en innovatief design een nieuwe norm stelt voor High-Fidelity. Het is een mijlpaal in de geschiedenis van de twee merken en belooft audioliefhebbers een rijke lifestyle-ervaring met audio van topkwaliteit.

Verkooppunten van het merk kef