Het staat als een paal boven water: beeld en geluid maken emoties los. Onmiskennelijk is dat ‘magisch’ te noemen. En laat nu net dat de drijfveer zijn bij Audiomix in Begijnendijk. Het team van de Belgische AV-speciaalzaak stelt alles in het werk om jouw leven te vullen met de juiste emoties. Wil jij hier kennis mee maken op een leuke én laagdrempelige manier? Dan ben je van harte welkom tijdens de opendeurdagen die Audiomix organiseert op zaterdag 19 en zondag 20 november 2022. Ready to add emotion to your life?

Wat je zoal mag verwachten van de opendeurdagen? Heel wat! Audiomix communiceert dat een aanwezige bezoeker kan rekenen op live demo’s wat betreft high-end audio, DJ-materiaal, … Ook hun hagelnieuwe auditorium zal te bewonderen zijn. Merken als LG, Samsung, Hisense, Bang & Olufsen, Sonos, Philips, Panasonic, Sony, … passeren allemaal de ‘revue’ tijdens de demonstraties.

Audiomix Begijnendijk opendeurdagen

Wanneer je beslist om al dit moois te aanschouwen met zowel je oren als ogen, kan je tegelijkertijd genieten van een nieuwe laser- en vuurshow omstreeks 15 uur. Om ervoor te zorgen dat de innerlijke mens tijdig versterkt wordt: frituur ‘t Wit Madammeke zorgt voor lekkere frietjes (gratis aangeboden door Audiomix).

Zou je na de opendeurdag iets gehoord of gezien hebben waarvan je denkt: dat wil ik ook? Dan zou je wel eens je ‘slag kunnen slaan’ want tijdens de opendeurdagen zijn er al Black Friday kortingen.

‘Place to be’ is nog steeds op het vertrouwde adres in Begijnendijk (grens Aarschot): Liersesteenweg 321. Afspraak op zaterdag 19 en zondag 20 november 2022 tussen 10 en 18 uur.

Verkooppunten van het merk sonos