Rega heeft een nieuw compleet systeem uitgebracht: de System One. Het pakket bestaat uit een versterker, tweeweg monitorluidsprekers en een draaitafel. Het Britse audiomerk heeft ervoor gezorgd dat de componenten zo op elkaar zijn afgestemd dat het de drempel moet verlagen om een goed systeem in huis te halen.

Rega System One

Als eerste is er dus de tweeweg monitorluidspreker: de Rega Kyte. Deze kan dankzij de Rega IO (geïntegreerde versterker van hun nieuwe System One) aangedreven worden. Deze heeft veel weg van hun eerdere Bri. Wat de IO speciaal maakt is dat er gebruik is gemaakt van een ingebouwde mm-phonotrap.

Deze trap maakt communicatie mogelijk met het derde en laatste onderdeel van hun System One: de Planar 1 platenspeler. Heel dit systeem is bestuurbaar met een de bijgeleverde IR-afstandbediening.

Rega wil met de System One een compleet hifisysteem afleveren zodat de consument zelf niet meer wakker moet liggen van de synergie tussen verschillende componenten. Op die manier wordt er heel wat stress weggenomen wat betreft je keuze indien je een versterker, platenspeler of luidspreker apart wenst aan te kopen.

Misschien mist de System One ook nog wel een streamer hoor ik jullie denken? Maar helaas focust Rega zich niet op streamers. Maar dit houdt je natuurlijk niet tegen om zelf een streamer of cd-speler in het systeem te integreren.

Ben je overtuigd? Dan zal het toch nog even wachten zijn om de System One in huis te halen. We hebben geen idee wanneer dit systeem leverbaar zou zijn of voor welke prijs. We raden je dan ook aan om de website van Rega goed in de gaten te houden.

Verkooppunten van het merk rega