Sennheiser heeft recentelijk hun Ambeo soundbar-reeks uitgebreid met een nieuw én compact model. De eerste details van de Ambeo Soundbar Mini zijn inmiddels onthuld.

Als audiomerk heeft Sennheiser met de Ambeo soundbar al heel wat succes geboekt. Net zoals met alle anders sfeervolle belevingsproducten, binnen hun portfolio. Sennheiser lanceerde de eerste Ambeo soundbar enkele jaren geleden in een groot formaat, vergezeld met een indrukwekkende geluidsweergave. Vorig jaar bracht de fabrikant de kleinere Ambeo Soundbar Plus op de markt en deze werd bijzonder goed ontvangen vanwege zijn indrukwekkende geluid. Op korte termijn zal Sennheiser de Ambeo Soundbar Mini toevoegen aan hun line-up, als een nog kleiner model dan de bestaande soundbars.

Lees ook


Sennheiser’s AMBEO Soundbar Plus en AMBEO Sub: een perfect ‘duet’Sennheiser AMBEO Soundbar Plus

 


 

De Ambeo Soundbar Mini is bedoeld voor kleinere ruimtes en combineert een alles-in-één soundbar met de beste geluidskwaliteit in een kleine vormfactor. De compacte soundbar heeft waarschijnlijk een formaat van ongeveer 70 centimeter en biedt alles wat je vandaag de dag van een premium soundbar mag verwachten, zoals Dolby Atmos, DTS:X en Ambeo-sound. Er bestaat tevens de mogelijkheid om de audioweergave af te stemmen op de ruimte door het uitvoeren van een kalibratie.

De audiofabrikant spreekt daarnaast over multiroom-mogelijkheden, een nachtmodus en ondersteuning voor spraakbediening middels Amazon Alexa. De soundbar is compatibel met bluetooth, wifi, Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect en TIDAL Connect. De prijs en beschikbaarheid zijn nog niet bekendgemaakt, maar de Ambeo Soundbar Mini zal naar verwachting enkele honderden euro’s goedkoper zijn dan de 1.499 euro kostende Ambeo Soundbar Plus.

Sennheiser Ambeo soundbar mini

Met de komst van de Ambeo Soundbar Mini biedt Sennheiser nog meer opties voor het creëren van een hoogwaardige home cinema-ervaring in kleinere ruimtes. Met de premium geluidskwaliteit en veelzijdige functies van de Ambeo Soundbar Mini is dit compacte model een veelbelovende toevoeging aan de succesvolle Ambeo soundbar-familie van Sennheiser.

Verkooppunten van het merk sennheiser