Sonos en Sonance staan voor superieur geluid en onovertroffen design. Samen hebben we een collectie passieve architecturale luidsprekers ontwikkeld die zijn geoptimaliseerd voor Sonos Amp.

Sonos Architectural door Sonance is een collectie luidsprekers voor inbouw in het plafond, in de muur en voor buiten. Alle modellen zijn ontworpen om op te gaan in hun omgeving, gebruiksvriendelijk te zijn en tegelijkertijd kristalhelder geluid, gelijkmatig bereik en hoogwaardige prestaties te leveren. Dit is de eerste keer dat inbouwluidsprekers ontworpen werden voor een specifieke versterker, de Amp in dit geval.

De In-Ceiling en de In-Wall-luidsprekers maken dankzij de combinatie met de Amp en hun unieke hardware het gebruik van Sonos Trueplay mogelijk. Sonos Trueplay zorgt ervoor dat de equalizer automatisch aangepast wordt aan de ruimte, waardoor muziek altijd overal even goed zou moeten klinken.

De Outdoor-luidspreker is de eerste Sonos-luidspreker voor buitenshuis. Hij is bestand tegen heel wat verschillende weersomstandigheden zoals vocht, water, warmte, uv-straling en vrieskou, waardoor je op elk moment van het jaar van muziek kunt genieten. Dit zijn de eerste inbouwluidsprekers  op de markt die gebruik maken van TruePlay.

Bij de luidsprekers van Sonos Architectural door Sonance kan genieten van dezelfde voordelen van het gewone Sonos-systeem. Denk maar aan de Sonos-app, AirPlay 2-bediening, software-updates en je kan ook extra Sonos-luidsprekers en -componenten toevoegen aan je systeem.

De In-Ceiling-luidsprekers en de In-Wall-luidsprekers kosten €699 per set. Deze zijn leverbaar vanaf 26 februari.

De Outdoor-luidsprekers kosten €899 per set en zijn leverbaar vanaf april 2019.

Verkooppunten van het merk sonos