Sony lanceert hun nieuwste volledig draadloze oordopjes met noice cancelling voor dagelijks gebruik: de WF-C700N. De in-ears zijn klein en licht qua gewicht waardoor comfort hun ‘middle name’ is. Het wordt omschreven als de ultieme gadget voor content liefhebbers die op zoek zijn naar volledig draadloze oordopjes. 

Compacte, lichtgewicht en trendy draadloze oordopjes met noise-cancelling. Specifiek gemaakt voor jonge muziekliefhebbers. Dat is een korte samenvatting van de WF-C700N. Het zijn Sony’s lichtste oordopjes met noise cancelling tot nu toe. Door het verbeterde ontwerp en vorm, zitten deze oordopjes heel comfortabel en tegelijkertijd heel stevig in de oren.

Sony WF-C700N

Ze zijn verkrijgbaar in de trendy afwerkingen zwart, wit, groen en paars. Windruisreductie technologie vermindert achtergrondruis en windgeluid zodat gesprekken en muziek helderder overkomen. Een uitstekende batterijlevensduur, met inbegrip van Multipoint Connection en DSEE (Digital Sound Enhancement Engine)? Triple check. Het geluid is naar persoonlijke smaak in te stellen in de Sony Headphones Connect App, beschikbaar voor Android en Apple iOS.

Sony heeft de WF-C700N ontworpen aan de hand van uitgebreide data over oorvormen. Dit model combineert een vorm die perfect past bij het menselijk oor met een ergonomisch ontwerp voor een stabielere pasvorm. Het cilindervormige oplaaddoosje is klein en gemakkelijk mee te nemen in een zak of tas. Het etui heeft een geometrisch patroon voor een stijlvolle, luxe uitstraling.

In de modus Ambient Sound vangen de feedforward microfoons meer van het omgevingsgeluid om je heen op, zodat je kunt genieten van een natuurlijke luisterervaring terwijl je verbonden blijft met je omgeving. Je kunt de instellingen binnen de Sony Headphones Connect-app personaliseren of de instelling Focus on Voice gebruiken om te spreken zonder je oordopjes uit te doen.

De WF-C700N beschikt ook over Adaptive Sound Control. Hiermee worden de instellingen voor omgevingsgeluid automatisch aangepast, overeenkomstig met waar je bent en wat je doet. Het herkent locaties die je vaak bezoekt.

De oortjes gaan tot 10 uur mee zonder noice cancelling. 7,5 uur met ruisonderdrukking. De headphone is IPX4-waterbestendigheid en heeft slimme functies voor het dagelijks gebruik.  De WF-C700N biedt ook een betrouwbare gesprekskwaliteit dankzij de Wind Noise Reduction Structure die je stem duidelijk weergeeft, zelfs op een winderige dag.

Sony heeft de WF-C700N niet alleen stijlvol ontworpen, maar ook met het oog op duurzaamheid. Het verpakkingsmateriaal bevat geen plastic en weerspiegelt de inzet van Sony om de milieueffecten van hun producten te beperken.  De WF-C700N is verkrijgbaar vanaf april 2023 voor een adviesprijs van 130  euro. Meer weten? Je leest er alles over op de productpagina.

Verkooppunten van het merk sony