LG blijft successen behalen bij de Red Dot Awards. Het bedrijf heeft opnieuw meerdere prijzen gewonnen. De fabrikant heeft in totaal 24 awards ontvangen voor productdesign, waaronder de Best of the Best-onderscheiding voor de LG OLED Flex: een innovatieve buigbare televisie die de game- en kijkervaring naar een hoger niveau tilt.

De LG OLED Flex beschikt over ‘s werelds eerste buigbare 42 inch OLED-scherm, waarmee ongekende aanpassingsmogelijkheden worden geboden als het gaat om de ‘kromming’. Er zijn zo’n 20 verschillende buigingsniveau’s om uit te kiezen. Het unieke scherm biedt een gepersonaliseerde game- en kijkervaring en is ontworpen op basis van uitgebreid klantenonderzoek.

De LG OLED Flex biedt ook een breed scala aan game-specifieke functies, waaronder aanpasbare ‘verlichting’ die de spelomgeving uitbreidt naar de ruimte van de gebruiker. Evenals een intuïtieve gebruikersinterface die het gebruiksgemak verbetert.

“LG OLED TV’s have been recognized with the Red Dot Design Award every year without exception since its first release in 2013.”

Verder worden ook andere producten van LG veelgeprezen: waaronder de koelkast met MoodUP. Dezer beschikt over in kleur veranderende LED-deurpanelen en ingebouwde luidsprekers. Het innovatieve product maakt deel uit van LG’s groeiende assortiment van huishoudelijke apparaten die geüpgrade kunnen worden.

Het is een grote eer voor LG om haar innovaties erkend te zien door Red Dot, één van ‘s werelds toonaangevende design award programma’s. Aldus Hwang Sung-gul van het Corporate Design Center van LG Electronics. Deze awards zijn voor LG bijzonder waardevol omdat ze onze overtuiging bevestigen.

De Red Dot Awards zijn één van de meest gerespecteerde wedstrijden voor productontwerp, communicatieontwerp en ontwerpconcepten ter wereld. Dit jaar werden ongeveer 20.000 producten uit 51 landen ter beoordeling aan de jury voorgelegd.

Verkooppunten van het merk lg