Bij Sony regent het precies productlanceringen. Vorige week kwamen ze op de proppen met hun HT-A9 speakers en HT-A7000 soundbar, deze week wordt daaraan toegevoegd: de SA-SW5, SA-SW3 en SA-RS3S. Respectievelijk twee subwoofers en een set van achterspeakers. Perfect om thuis te genieten van een echt en authentiek home cinema geluid. Nieuwsgierig naar meer?

Laten we beginnen met de SA-SW3 en SA-SW5 premium subwoofers. Deze zijn in de mogelijkheid om 200 of 300 Watt extra te ‘injecteren’ in jouw entertainment beleving. Boost your entertainment with mighty bass. Aldus Sony.

Ze zijn ontworpen volgens een zogenaamd ‘omnidirectional block design-concept’. In combinatie met toonaangevende audiotechnologieën, waaronder bijvoorbeeld ‘Magnetic Circuit’ en ‘Separated Notch Edge’, zorgt dit voor diepe en rijke bassen met een specifieke focus op de lage frequenties.

Lees ook


Sony HT-A7000Geluid van alle richtingen met de Sony HT-A7000

 


 

Natuurlijk, als je volledig ‘meegezogen’ wilt worden in het verhaal, dan zijn achterluidsprekers onontbeerlijk. Maar gelukkig heeft Sony ook daaraan gedacht met de toevoeging van hun SA-RA3S. Van het ‘typenummer’ zal je het helaas niet kunnen afleiden, maar deze zetten de soundbar én subwoofer extra kracht bij. Hoeveel? 100 Watt om precies te zijn. Een rijk en uitgebreid geluidsbeeld met ongelooflijke helderheid wordt ons alvast beloofd. Als dat nog niet genoeg is?

Maar daar stopt het niet want er is nog meer goed nieuws: alle bovengenoemde modellen zijn compatibel met Sony’s nieuwste surround sound-systeem en soundbar. Inderdaad, de HT-A9 speakers en HT-A7000 soundbar. Een naadloze integratie? Check!

Lees ook


Sony HT-A9Twaalf in vier luidsprekers? Het kan met de Sony HT-A9

 


 

Meer weten over deze belevingsproducten? Je ontdek alles over de SA-SW5SA-SW3 en SA-RS3S op de website van Sony. Naar verluidt zouden de eerste leveringen gepland staan voor september. Nieuwsgierig naar de adviesprijzen? Hieronder vind je een kort overzicht:

  • Sony SA-SW5: € 800,-
  • Sony SA-SW3: € 500,-
  • Sony SA-RS3S: € 500,-
Verkooppunten van het merk sony