iEar’, de gerenommeerde specialist op het gebied van sfeervolle AV-belevingsproducten, kondigt met veel enthousiasme aan dat zij tijdens het KEF en Dynaudio evenement op 2 en 3 juni 2023 een KEF MU7 Noise Cancelling hoofdtelefoon verloten onder de aanwezigen. Goed om te vermelden: deze telg heeft een waarde van 399 euro. Dit spannende nieuws voegt een extra dosis opwinding toe aan de reeds geplande luistersessies en demonstraties.

Het weekend van 2 en 3 juni staat bij iEar’ Tilburg volledig in het teken van de twee befaamde luidsprekermerken KEF en Dynaudio, die zullen aantonen tot welke superieure prestaties ze in staat zijn. De gespecialiseerde winkel nodigt iedereen, met een passie voor muziek, uit om zich aan te melden voor de luistersessies via dit formulier.

Tijdens deze bijzondere gebeurtenis hebben bezoekers niet alleen de kans om kennis te maken met de hoogwaardige geluidskwaliteit van KEF en Dynaudio, maar maken ze ook kans op het winnen van de KEF MU7 Noise Cancelling hoofdtelefoon. Dit model biedt een kwalitatief geluid, waarbij omgevingsgeluid effectief wordt onderdrukt dankzij de Smart Active Noise Cancellation-technologie.

iEar' KEF MU7

De KEF MU7, ontworpen in samenwerking met de visionaire ontwerper Ross Lovegrove, is niet alleen een genot voor de oren, maar ook een lust voor het oog. Het combineert buitengewoon comfort met intuïtieve bedieningselementen. Op die manier kunnen luisteraars genieten van uitzonderlijk geluid. Waar ze ook naartoe gaan.

Het verloten van de KEF MU7 hoofdtelefoon onderstreept iEar’s toewijding om bezoekers een complete en meeslepende ervaring te bieden tijdens het evenement. Of je nu een fervent audioliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de nieuwste technologische ontwikkelingen: dit zullen wellicht gezellige, leerzame en vooral leuke dagen worden.

Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan de luistersessies. Leuk extra: je wordt in de mogelijkheid gesteld om de KEF MU7 Noise Cancelling hoofdtelefoon te winnen. Schrijf je gerust via het aanmeldformulier op de website van iEar’. Houdt er rekening mee: het aantal plaatsen zijn beperkt… Wees er dus tijdig bij!

Verkooppunten van het merk kef