TP Vision, licentiehouder van de producten die uitgebracht worden onder de merknamen Philips TV en Sound, is vorige maand afgereisd naar Martinique. Moest je hier minder bekend mee zijn, dit is een een eiland en tevens Frans overzees gebied in de Caraïbische Zee. TP Vision heeft dit gedaan in samenwerking met The Explorers (UNESCO partner). Hun doel was om de ongerepte natuur vast te leggen op beeld. Er werden exclusieve 4K beelden gemaakt op het eiland zodanig dat de fauna en flora ook toegankelijk wordt vanuit je huiskamer. Benieuwd waar je de beelden met eigen ogen kan aanschouwen?

Het staat als een paal boven water dat The Explorers en TP Vision met dit project aandacht willen vestigen op het natuurbehoud van Martinique specifiek, maar ook op eilanden in de rest van de wereld. Ze hadden voor ogen om jou als consument te laten genieten van al het moois dat daar te zien is. TP Vision liet weten dat de 4K beelden beschikbaar gesteld zullen worden via The Explorers app op Ambilight TV’s.

Sinds 2021 is Martinique een ‘biosfeerreservaat’ dat door UNESCO is erkend. Het eiland is één van de 36 hotspots voor biodiversiteit wereldwijd. De reis naar het eiland maakte deel uit van de samenwerking tussen TP Vision en The Explorers. Een team van videografen, fotografen en een tekenaar bezochten de omgeving van Mount Pelee.

Het eiland heeft een unieke natuurlijke rijkdom met vele soorten fauna en flora, alsook zeldzame habitats. De natuurlijke schatten van het eiland liggen in het hart van de plaatselijke bevolking en hun tradities. Het doel van het project is niet alleen het eiland in beeld te brengen, maar ook de lokale bevolking aan het woord te laten over hun eiland, wilde dieren en tradities.

Wil jij genieten van de content die daar ter plaatse is gemaakt? Dan zal je in het bezit moeten zijn van een Philips Ambilight TV. Ook zal je een app genaamd ‘The Explorers’ moeten installeren. TP Vision laat weten dat de gratis proefversie van 4 maanden voor de app beschikbaar is op alle Philips smart tv’s met Android TV en alle smart tv’s met het Saphi platform (vanaf 2019 en later).

Het exclusieve proefaanbod staat vermeld op het startscherm van The Explorers app nadat deze is gedownload uit de lokale app store. Consumenten met nieuwe Philips TV’s (serie 2022) vinden de applicatie voorgeïnstalleerd of binnen de Philips app ‘collection service’. Wil je van dit mooie aanbod genieten? Dan heb je nog de tijd tot 31 december 2022 om de gratis proefversie van 4 maanden te activeren.

Verkooppunten van het merk philips