Ben je op zoek naar een manier om jouw audio-ervaring naar een hoger niveau te tillen? McIntosh heeft goed nieuws voor je. Er is nu een unieke kans om je oudere McIntosh apparatuur in te ruilen voor nieuwe modellen. De actie loopt van 1 mei tot en met 30 juni 2023 en is bedoeld voor hifi-producten vanaf de jaren 1960. Hierbij ontvang je tot 75% van de oorspronkelijke verkoopprijs van je oude McIntosh apparatuur. Deze kan je gebruiken bij de aankoop van een nieuw exemplaar.

Het TradeUP-programma van McIntosh is een eenvoudige manier om te upgraden naar nieuwe modellen met aanzienlijke besparingen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de verkoop van je oude toestellen, die ruil je gewoon in. Dit kan gaan over jouw gekwalificeerde McIntosh monoblock of stereo versterker, voorversterker, geïntegreerde versterker of receiver.

McIntosh TradeUPHoe werkt het TradeUP-programma? Alle transacties moeten via jouw lokale deelnemende dealer worden uitgevoerd. Inruilapparatuur moet in redelijke staat verkeren en moet werken. Bovendien mag er niets gewijzigd of aangepast zijn vanaf hun oorspronkelijke ontwerp. De inruil- en TradeUP-eenheden moeten van hetzelfde producttype zijn, wat betekent dat versterkers moeten worden ingewisseld voor versterkers, voorversterkers voor voorversterkers, geïntegreerde versterkers voor geïntegreerde versterkers en receivers voor receivers.

Er zijn enkele uitzonderingen op deze regel, bijvoorbeeld een geïntegreerde versterker kan ingewisseld worden voor een nieuwe geïntegreerde versterker of receiver of voor een componentenset die zowel een voorversterker als een eindversterker bevat. Een receiver kan ingewisseld worden voor een nieuwe receiver of geïntegreerde versterker, of voor een componentenset die zowel een voorversterker als een eindversterker bevat. Een componentenset die zowel een voorversterker als eindversterker bevat, kan ingewisseld worden voor een nieuwe componentenset die zowel een voorversterker als eindversterker bevat, of voor een geïntegreerde versterker of receiver.

De verkoopprijs van het nieuwe TradeUP-toestel moet gelijk zijn aan of hoger zijn dan de som van de oorspronkelijke waarde van het inruiltoestel en de inruilwaarde.

Dus, waar wacht je nog op? Wil je meer vermogen? Of meer geavanceerde digitale muziekmogelijkheden? Twijfel niet langer en bezoek één van de lokale handelaars die deelnemen aan deze actie.

Verkooppunten van het merk mcintosh