Sonos introduceert Sonos Flex, een maandelijks abonnement waarmee gebruikers toegang krijgen tot de producten en diensten van Sonos. Met acht verschillende abonnementen, en de mogelijkheid om extra producten toe te voegen, is er voor elke luisterbehoefte en levensstijl een abonnement beschikbaar.

Sonos wil hiermee hoogwaardig geluid voor thuis en daarbuiten toegankelijker maken. Sonos Flex biedt toegang tot de nieuwste hardware van het bedrijf, waaronder de revolutionaire Era-speakers die gebouwd zijn voor meeslepend luisterplezier. Verder krijgen gebruikers toegang tot een abonnement op Sonos Radio HD en toegewijde ondersteuning van specialisten om eventuele vragen of problemen direct op te lossen.

Lees ook


Sonos Era 100: Review luidsprekerSonos Era 100 review luidspreker

 


 

Sonos heeft in het najaar van 2019 al een kleine pilot gedraaid in Nederland, waarbij Sonos-hardware via een maandelijks abonnement beschikbaar was. Naar aanleiding van de feedback van gebruikers heeft het audiobedrijf nu Sonos Flex ontwikkeld. Dit betreft een luisterabonnementsdienst die volledige flexibiliteit biedt om het systeem uit te breiden of te verkleinen.

Sonos Flex is vanaf ondertussen beschikbaar in Nederland en zal later ook in andere markten worden geïntroduceerd. De abonnementen beginnen vanaf 19,95 euro per maand. Op het moment van schrijven is het nog niet duidelijk wanneer de abonnementsdienst naar België zou komen.

Verkooppunten van het merk sonos