De BRAVIA X90J LED 4K HDR-tv’s van Sony? Die kenden jullie waarschijnlijk al. Nu laat Sony weten dat de 50, 55, 65 en 75-inch modellen verkrijgbaar zijn bij alle erkende dealers in de Benelux. 

Samengevat: de X90J BRAVIA XR-serie maakt gebruik van Sony’s beste beeld- en geluidstechnologieën. De modellen zijn voorzien van cognitieve intelligentie die wordt aangedreven door de revolutionaire Cognitive Processor XR. Als het ware ‘het brein’ van de nieuwe BRAVIA XR televisies.

Lees ook


Sony BRAVIA XR A90JSony BRAVIA XR A90J 4K OLED-televisie is in aantocht

 


 

Met dit komst van dit model biedt Sony een meeslepende entertainmentervaring. Hoe ze dat doen? Door middel van toonaangevend beeldkwaliteit, innovatief geluid en een prettige gebruikservaring verpakt in een premium design. Tevens heeft het X90J-model de XR Contrast Booster. Deze maakt lichte gebieden lichter en donkere gebieden donkerder, zonder dat er geen details verloren gaan in schaduwen of overbelichting.

Naast beeldkwaliteit is natuurlijk ook de geluidskwaliteit een belangrijk element voor de kijkervaring. De X90J 4K Full Array LED-tv is uitgerust met Sony’s Acoustic Multi-Audio. Hiermee willen ze jou als kijker graag een complete Sound-from-Picture Reality ervaring geven. De positie van de geluidsbron wordt zeer nauwkeurig gereproduceerd zodat het geluid direct uit de mond van de acteur lijkt te komen wanneer deze spreekt. Door deze innovatie komt het geluid rechtstreeks vanuit het scherm. Ervaring, actie en geluid: in perfecte harmonie.

Als leuk extra zijn de BRAVIA X90J 4K HDR LED-tv’s voorzien van de exclusieve BRAVIA CORE-service. Een content service die ontwikkeld is in samenwerking met Sony Pictures Entertainment (SPE). Op die manier kan jij als eindgebruiker genieten van de nieuwste SPE Premium titels en klassiekers, evenals de grootste IMAX Enhanced collectie. BRAVIA CORE is de eerste content service met Pure Stream technologie voor een vrijwel lossless, UHD BD-equivalente kwaliteit met streamingsnelheden tot 80 Mbps.

Benieuwd naar de adviesprijzen van de Sony BRAVIA X90J LED tv’s? Je ontdekt ze hieronder.

  • Sony XR-50X90J (50 inch): 1.350,- euro
  • Sony XR-55X90J (55 inch): 1.450,- euro
  • Sony XR-65X90J (65 inch): 1.900,- euro
  • Sony XR-75X90J (75 inch): 2.800,- euro
Verkooppunten van het merk sony