Een huzarenstuk van jewelste. Zo mogen we de nieuwste én exclusieve oprolbare televisie van LG wel omschrijven: de R1 65 inch 4K Smart OLED TV. ‘s Werelds eerste én enige oprolbare televisie. Dat het state of the art televisie toestel ondertussen al te bewonderen valt bij Audiomix in Begijnendijk, dat vertelden we jullie al in dit bericht. Maar heb jij nog niet de kans gehad om langs te gaan om dit ‘knap staaltje techniek’ met eigen ogen en oren te aanschouwen? Geen nood, Audiovideo2day ‘got you covered’.

Recent was er de officiële introductie van de R1 65 inch 4K Smart OLED TV bij Audiomix. Iets dat wij natuurlijk voor geen geld van de wereld wilden missen. LG sprak eerder over een ultieme kijkervaring op het ultradunne scherm van 65 inch. Maar eerlijk gezegd: dat was niet gelogen. Wij hebben namelijk de eer en het genoegen gehad om dit met eigen ogen te ervaren.

Lees ook


LG R1 4KEen exclusieve oprolbare televisie van LG: aanschouw het bij Audiomix in Begijnendijk

 


 

En als je dacht dat het zou stoppen bij het impressionante en ‘oprolbare beeld’ dat wordt neergezet? Dan heb je het mis. Het scherm rolt desgewenst gewoon keurig terug op in het stijlvolle meubel dat meteen fungeert als ‘speaker’.

Maar uiteraard is al het bovengenoemde maar het ‘topje van de ijsberg’. De oprolbare R1 4K Smart OLED TV (65 inch) heeft jou nog veel meer te bieden. Benieuwd naar onze video waarin Eric Van Nuffelen (Audiomix) en Jay Rommers (LG) jou laat kennismaken met alle leuke ‘hoekjes en kantjes’ van deze ‘oprolbare telg’? Dan is onderstaand filmpje niet te missen!

Opmerking: de coronamaatregelen, die op het moment van opname van toepassing waren, werden nauwgezet nageleefd.

Verkooppunten van het merk lg