Heb jij altijd al willen weten wat de verschillen zijn tussen platenspelernaalden? Dan biedt Wide Screen Audio, gelegen in Gent, de perfecte gelegenheid. Op zondag 12 februari 2023 organiseren ze een evenement in samenwerking met Audio-Technica en Wilson Audio (Reference Sounds). Als je weet dat ze het omschrijven met een term als ‘spectaculair’, dan weet je dat het goed zit. Nieuwsgierig naar alle verdere details?

Tijdens de masterclass op 12 februari zal Sven Van Laere van Audio-Technica verschillende cartridges demonstreren binnen verschillende prijsklassen. En wel op het neusje van de zalm: de nieuwe en exclusieve Wilson Audio Alexia V. Dit alles wordt aangestuurd met Moon-versterking, in het bijzonder door twee maal de Moon 860A V2 in mono.

Er zal ingezoomd worden op de verschillende cuts van diamanten en de opbouw van cantilevers. De masterclass begint met een introductie van Michael Huigen (Wilson AudioReference Sounds) gevolgd door een presentatie van Sven Van Laere over moving magnet elementen voor platenspelers. De middag zal afgesloten worden met een diepgaande demo van Wilson Audio door Michael Huigen. Alsook een masterclass over moving coil elementen voor platenspelers door Sven Van Laere.

De planning voor zondag 12 februari 2023 is als volgt:

  • 13u – 13:u30: introductiedemo Wilson Audio Alexia V door Michael Huigen;
  • 13u45 – 15u15: masterclass moving magnet elementen voor platenspelers door Sven Van Laere;
  • 15u30 – 16u: diepgaande Wilson Audio demo (deel 2) door Michael Huigen;
  • 16u15 – 17u: masterclass moving coil elementen voor platenspelers door Sven Van Laere.

Klinkt dat als muziek in jouw oren? Schrijf je dan zo snel mogelijk in. Wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt. Meer informatie? Surf dan zeker naar deze pagina. Wil je je inschrijven? Dat kan via dit formulier.

Verkooppunten van het merk audio-technica