Een betere verbinding, een langere batterijduur en nieuwe kleuruitvoeringen. Dat is, kort door de bocht, wat je mag verwachten van de nieuwste True Wireless oordopjes van het gerenommeerde Bowers & Wilkins. Ze introduceren hun nieuwe Pi5 S2 en Pi7 S2 True Wireless in-ears. Deze modellen vervangen de eerste generatie. De Pi7 S2 is verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren en de Pi5 S2 in vijf nieuwe uitvoeringen. Beide exemplaren zijn compatibel met de Bowers & Wilkins Music-app voor een naadloze gebruikerservaring. Ze bieden slimme, intuïtieve functies zoals Wireless Audio Retransmission. De Pi7 S2 ondersteunt Qualcomm aptX Adaptive voor een hoogwaardige geluidskwaliteit.

De Bowers & Wilkins Pi7 S2 en Pi5 S2 hebben een vernieuwd antenne-ontwerp waardoor de draadloze verbinding verbeterd is. Dankzij deze verbetering heeft het Bluetooth-bereik zich uitgebreid tot 25 meter, waardoor een stabielere en hoogwaardige luisterervaring wordt geboden. Daarnaast is de batterijduur van beide modellen verlengd. Met de Pi7 S2 en Pi5 S2 kan je nu vijf uur ongestoord luisteren voordat de batterij opnieuw moet worden opgeladen. De oortjes hebben een snellaadfunctie. In slechts 15 minuten is de batterij weer voldoende voor twee uur luisterplezier. De meegeleverde Smartcases bieden daarnaast extra batterijduur. Respectievelijk 16 uur voor de Pi7 S2 en 19 uur voor de Pi5 S2.

Bowers & Wilkins Pi5 S2

Qua ontwerp zijn de Pi7 S2 en Pi5 S2, zoals je mag verwachten van Bowers & Wilkins, vooruitstrevend. De nieuwe modellen zijn beschikbaar in een aantal nieuwe kleuren. De Pi7 S2 is verkrijgbaar in de kleuren Satin Black, Canvas White en Midnight Blue. Bij de Pi5 S2 introduceert Bowers & Wilkins hun meest uitgebreide kleurenassortiment tot nu toe. Het model is verkrijgbaar in Cloud Grey en Storm Grey en in de opvallende nieuwe kleuren zoals Spring Lilac en Sage Green (deze laatste kleur is verkrijgbaar vanaf het voorjaar van 2023).

De Pi7 S2 biedt ondersteuning voor Qualcomm aptX™ Adaptive. Dit staat garant voor een overdracht van het geluid bij 24 bits/48 kHz. Er kan muziek gestreamd worden in hoge resolutie met behulp van compatibele streamingdiensten. De combinatie van deze technologieën verheft de Pi7 S2 tot zeldzame True Wireless in-ear oordopjes binnen het marktsegment.

Evenals zijn voorganger is de Pi7 S2 voorzien van Wireless Audio Retransmission. Met de innovatieve functie maak je verbinding met een externe audiobron (bijvoorbeeld het entertainmentsysteem in een vliegtuig) en stuur je het geluid vanaf die bron via de Smartcase draadloos en met een uitstekende geluidskwaliteit door naar je in-ear oordopjes. Beide modellen zijn met een eenvoudige gebruikersinterface met één knop op elk oordopje te bedienen.

Met de capacitieve knop kun je een groot aantal taken gemakkelijk en elegant uitvoeren. De knop is gekoppeld aan spraakondersteuning via Siri of Google Assistant, afhankelijk van welk apparaat is aangesloten. De Bowers & Wilkins Music-app biedt allerlei mogelijkheden om je oordopjes exact op je eigen voorkeur af te stemmen.

De nieuwe Pi7 S2 en Pi5 S2 in-ear oordopjes zijn ondertussen al leverbaar. De Pi7 S2 haal je in huis voor een adviesprijs van 399 euro. Er is de keuze tussen een Satin Black, Canvas White en Midnight Blue afwerking. De Pi5 S2 is verkrijgbaar voor 299 euro. Een belangstellende heeft de keuze tussen de volgende uitvoeringen: Cloud Grey, Storm Grey, Spring Lilac en Sage Green.

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins