Marantz zet opnieuw de standaard in luxe audiodesign met de introductie van twee baanbrekende modellen: de Marantz Horizon en de Marantz Grand Horizon. Deze nieuwe draadloze luidsprekers combineren Marantz’ iconische audiokwaliteit met een opvallend ontwerp, gericht op luisteraars die zowel uitzonderlijke geluidskwaliteit als tijdloze elegantie zoeken.

Een nieuw design-statement

De Marantz Horizon en Grand Horizon tillen het kenmerkende Marantz-design naar een hoger niveau met een prachtig rond ontwerp, geïnspireerd op het iconische patrijspoortmotief van het merk. De stijlvolle verlichting en hoogwaardige materialen benadrukken de symmetrie van de luidsprekers, wat resulteert in een zintuiglijke ervaring voor zowel het oog als het oor.

Stijlvolle afwerking

Beide modellen zijn vervaardigd uit duurzame materialen, zoals Marantz RadianceTM 360o Seamless Ecofiber, een stof gemaakt van gerecycled oceaanplastic. Deze stof heeft een luxe uitstraling door de toevoeging van gouden lurex, wat bijdraagt aan de warme, premium look. De luidsprekers zijn verkrijgbaar in drie kleuren: Midnight Sky, Moon Ray en Marantz Champagne, en rusten op een elegante marmeren voet. Voor alternatieve plaatsing biedt Marantz een houten vloerstandaard en muurbeugels.

De nieuwe vorm van geluid

Horizon en Grand Horizon bieden een indrukwekkende draadloze geluidsoplossing, dankzij de unieke configuratie van tweeters, mid-range drivers en een krachtige subwoofer. Beide modellen zijn uitgerust met Marantz RiseTM versterkertechnologie, die is gebaseerd op GaN FET-technologie voor efficiënte en krachtige audioprestaties. De Horizon biedt een vermogen van 310 W, terwijl de Grand Horizon maar liefst 370 W levert, waardoor beide modellen een diepe en meeslepende geluidsweergave bieden.

Geavanceerde audiotechnologie

Het hart van de Horizon bestaat uit een 165 mm subwoofer, aangevuld met twee 25 mm tweeters en drie 50 mm drivers. De grotere Grand Horizon bevat een 200 mm subwoofer, drie 25 mm tweeters en vier 76 mm drivers, wat zorgt voor een nog krachtiger geluid. Dankzij het ingebouwde Marantz MirageTM DSP kunnen gebruikers de geluidsweergave volledig aanpassen aan hun voorkeuren, inclusief de optie om de Sound Master Mode te activeren voor een optimale luisterervaring.

Magisch en intuïtief in gebruik

De Horizon en Grand Horizon zijn uitgerust met innovatieve functies zoals nabijheidssensoren die de luidspreker activeren wanneer je in de buurt komt. Met Marantz AuraControlTM, dat gebruik maakt van 100 verborgen leds, kun je eenvoudig het volume aanpassen door simpelweg de ring rond de subwoofer aan te raken. Dit zorgt voor een intuïtieve bediening en naadloze integratie van licht en geluid.

Marantz Horizon

Van alle gemakken voorzien

De nieuwe draadloze luidsprekers van Marantz ondersteunen het HEOS-platform, wat toegang biedt tot populaire streamingdiensten zoals Amazon Music, Deezer, Spotify en TIDAL. Daarnaast beschikken ze over Apple AirPlay2 en Bluetooth voor eenvoudige streaming. Fysieke aansluitingen zoals analoge, optische en HDMI-poorten zijn ook aanwezig, evenals ondersteuning voor Dolby Atmos via HDMI. Door het HEOS-ecosysteem kunnen de Horizon en Grand Horizon eenvoudig worden geïntegreerd in een multiroom-opstelling voor een ultieme geluidsbeleving.

Beschikbaarheid en prijzen

De Marantz Horizon en Grand Horizon zijn vanaf januari 2025 beschikbaar voor respectievelijk €3800 en €6000. Beide modellen zullen verkrijgbaar zijn bij geselecteerde verkooppunten en via Marantz.com.

Verkooppunten van het merk marantz