Wanneer je de titel van dit nieuwsbericht leest, weet je wellicht hoe laat het is: tijd voor een nieuwe voorbeschouwing van Audio Show iEar’, editie 2023. Hoog tijd om jullie opnieuw voor te stellen aan een 5-tal standhouders (gaande van D tot en met H): Dynaudio Benelux, Fine Sounds Benelux, GP Acoustics, HNNY Benelux en House of Music. Benieuwd naar de blikvangers? Je leest ze hieronder.

Dynaudio Benelux

Audio Show iEar' 2023 TilburgTijdens Audio Show iEar’ brengt Dynaudio Benelux twee merken naar voren: Auralic en  Dynaudio. Het Deense Dynaudio heeft dit jaar een prestigieuze EISA Award gewonnen voor hun nieuwe Focus actieve speaker systeem. Mis deze kans niet om de Focus 50 te horen, bekroond als het beste actieve luidspreker systeem op de markt. Dynaudio zal ook de Confidence toplijn presenteren. De nieuwe Nordic Silver uitvoering uit de Contour i serie niet te vergeten.

Auralic voegt daar twee introducties aan toe: de Aries G2.2 en Vega G2.2, met significante verbeteringen voor streaming audio van topkwaliteit. Ontdek het allemaal in ruimte Z3 op de eerste verdieping.

Fine Sounds Benelux

Audio Show iEar' 2023 TilburgWanneer je als audiofiel vaker naar dergelijke shows bent geweest, weet je dat Fine Sounds Benelux niet te missen is. Met merken zoals McIntosh, Sonus faber en Sumiko zit je goed. Fine Sounds Benelux brengt dit jaar niet alleen veel nieuwe producten, maar introduceert ook een nieuw merk. Van McIntosh tot Sonus faber en nu ook Rotel, deze importeur heeft het allemaal.

Ontdek de nieuwe McIntosh MC451 mono eindversterker en MHT300 AV receiver, evenals het actieve draadloze luidsprekersysteem van Sonus faber. Rotel presenteert talloze nieuwe modellen, inclusief de 14-serie, 15-serie en de toplijn van Michi. Je kan Fine Sounds Benelux vinden in ruimte N2 en A6, respectievelijk op de eerste en tweede verdieping.

GP Acoustics

Audio Show iEar' 2023 TilburgGP Acoustics is de distributeur van KEF luidsprekers en het Noorse elektronicamerk Hegel. Ontdek de nieuwe KEF R Meta serie met baanbrekende META technologie, de Hegel H600 geïntegreerde versterker en Viking CD-speler. Bovendien zullen Johan Coorg (KEF) en Anders Ertzeid (Hegel) aanwezig zijn om de demonstraties te begeleiden.

Jan Douwe Kroeske zal zelfs een pop-quiz leiden met fantastische prijzen. De KEF & Hegel ruimtes: daar moet je zeker geweest zijn. De expositie ruimtes bevinden zich op de begane grond (B1) en eerste verdieping (M1 + M2).

HNNY Benelux

HNNY Benelux biedt heel wat analoge producten voor de echte hifi- en muziekliefhebber. Van Fyne Audio-luidsprekers tot bekabeling van ETI Research en NTEC, elementen en draaitafelaccessoires van Ortofon, platenspelers van New Horizon, apparatuur van Heed, subwoofers van REL en audio racks van PlenQ. Kom en ontdek deze schatten in ruimte A3 op de 2e verdieping van het stadion.

Audio Show iEar' 2023 Tilburg

House of Music

Audio Show iEar' 2023 TilburgHouse of Music is de thuisbasis van diverse audiomerken en heeft producten voor elke muziekliefhebber. Van ArtSound tot Music Hall, Rekkord Audio en Victrola. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor de ultieme geluidsbeleving. Bezoek ruimte S6 op de 2e verdieping voor een uitgebreide kennismaking. House of Music is distributeur en ontwikkelaar van heel wat audiomerken.

De voorpret voor Audio Show iEar’ 2023 begint nu echt. De organisatie kijkt er al naar uit om jou te verwelkomen. Op de show kan je genieten van het beste wat de high-end audiowereld te bieden heeft.

Audio Show iEar’ 2023 gaat door op zaterdag 18 & zondag 19 november in het Willem II stadion van Tilburg. Openingstijden zijn van 10 tot 18 uur. Er zijn ruim 75 fabrikanten in meer dan 30 luisterruimtes met diverse productintroducties, de speciale gasten niet te vergeten. De entree is volledig gratis. Overigens is er gratis ruime parkeergelegenheid en gratis pendelvervoer tussen Tilburg CS en stadion. Met andere woorden: geen reden om niet te komen!

Verkooppunten van het merk mcintosh