De MHT300 Home Theater Receiver (of AV-receiver of AVR) van McIntosh is een compromisloze 7.2 (of 5.2.2) kanaals ‘krachtpatser’ voor thuisbioscopen die de emotionele connectie zal versterken tussen de kijker en de content. Met de ondersteuning voor 8K/60 Hz en 4K/120 Hz video en toonaangevende surround audioformaten zoals Dolby Atmos en DTS:X, inclusief de 120 – 150 Watt, zal de MHT300 je thuisbioscoopdromen waarmaken.

Laat je alvast niet misleiden door het hoge vermogen per kanaal die door veel andere AV-receivers op de markt worden vermeld, omdat de kleine lettertjes vaak laten zien dat die vermogensratings alleen van toepassing zijn op slechts twee aangedreven kanalen. Dat is misschien prima voor een stereosysteem, maar een thuisbioscoop heeft veel meer kanalen om aan te sturen.

McIntosh MHT300

Met de MHT300 zijn de vermogensratings voor alle zeven kanalen. Dat betekent dat elke 4 Ohm luidspreker 150 Watt krijgt en elke 8 Ohm luidspreker 120 Watt. Perfect om al je favoriete films en videocontent tot leven te brengen. Elke explosie, elke achtervolging met auto’s, elke snelle vlucht van een straaljager of ruimteschip, elk gejuich van de menigte na een winnende score zal natuurtrouw gereproduceerd worden. Met de MHT300 hoef je je niet langer af te vragen of elke luidspreker het volledige vermogen krijgt dat op de doos staat vermeld.

De MHT300 kan meegroeien met een thuisbioscoop, omdat de individuele versterkermodules op diverse manieren geconfigureerd kunnen worden. Zo kan aan elke specifieke luidsprekerconfiguratie voldaan worden. Als je je thuisbioscoop op een dag uitbreidt tot meer dan zeven kanalen, kunnen er extra externe versterkers op de MHT300 aangesloten worden om ze via de Height 1 en Height 2 audio-uitgangen van stroom te voorzien. Een externe versterker, zoals de McIntosh MI254 4-Channel Amplifier, is een mogelijkheid.

McIntosh MHT300Geavanceerde kamerinstellingen en correctie worden geboden via Dirac Live Room Correction. Dirac Live is een geavanceerde oplossing voor kamerakoestiek waarmee gebruikers hun geluidssystemen kunnen optimaliseren en ongewenste effecten verminderen. Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde audio-algoritmen biedt Dirac Live wereldklasse kamercorrectie met tijddomeincorrectie door middel van gepatenteerde mixed-phase filtertechnologie.

De MHT300 heeft 4 HDMI-ingangen en 1 HDMI-uitgang. Elke HDMI-poort voldoet aan HDCP 2.3 en ondersteunt 8K/60 Hz en 4K/120 Hz. Alle poorten hebben een 40 Gbps bandbreedte en zijn compatibel met High Dynamic Range (HDR) formaten zoals Dolby Vision, HDR10 en HLG; 4:4:4 kleurruimte; Rec. 2020; en 3D-video pass-through.

Meer weten? Je leest er alles over op de productpagina.

Verkooppunten van het merk mcintosh