Marantz brengt vandaag de ultieme thuisbioscoop ervaring naar Europa met de beschikbaarheid van de langverwachte AV 10 en AMP 10 die passen binnen de CINEMA line-up. De AV 10 is ontworpen om de meest veeleisende liefhebbers tevreden te stellen met de nieuwste AV-formaten, kristalheldere beeldkwaliteit en een meeslepend 3D-geluid. De AMP 10 is de bijpassende 16-kanaals 200 Watt eindversterker, gebaseerd op de exclusieve HDAM-SA2-technologie en nieuw ontwikkelde klasse D-versterking. Met de zorgvuldig ontwikkelde connectiviteitsopties en selecteerbare versterkermodi kan je de thuisbioscoopervaring afstemmen op je eigen voorkeuren.

De AV 10 en AMP 10 werden eerder al geintroduceerd door Marantz, maar nu laat de producent weten dat beide exemplaren verkrijgbaar zijn bij erkende Marantz-dealers in Europa. De adviesprijs bedraagt 7.000 euro per stuk.

Marantz AV10

Door de discrete HDAM en current feedback versterking en andere technologieën in de AV 10 realiseer je een thuisbioscoop die zelfs je hoogste verwachtingen overstijgt. Aldus Marantz. De 15.4-kanaals uitgangen staan garant voor een meeslepend 3D-geluid. Populaire 3D-formaten zoals Dolby Atmos®, DTS:X, IMAX Enhanced en Auro 3D worden ondersteund.

Met de geïntegreerde Audyssey MultEQ XT32 stem je speakers nauwkeurig af. Zo worden uitdagende akoestische ruimtes omgetoverd tot een ideale luisterruimte. Meer gevorderde gebruikers zijn in de mogelijkheid om hun thuisbioscoop te optimaliseren met upgrades. Zo biedt Dirac Live een professionelere kalibratie op afstand via een pc of smart devices (beschikbaar medio maart).

Met HEOS Built-in technologie stream je draadloos muziek vanaf allerlei gratis en premium streamingdiensten. Met behulp van zeven HDMI-ingangen (allemaal 8K), digitale, analoge en phono-ingangen en luidspreker- en voorversterker uitgangen maak je verbinding met vrijwel alle andere componenten in je huis.

Door de uitgebreide ingangen en uitgangen en het krachtige software-ecosysteem kan je de AV 10 gemakkelijk upgraden als je thuisbioscoop groter wordt. Dankzij de meegeleverde aluminium afstandsbediening, de toegankelijke bediening op het voorpaneel, de spraak functionaliteit en het intuïtieve HD onscreen installatieproces, voel je je direct een expert.

Marantz AMP 10

Dankzij de Sound Masters is de AMP 10 gebaseerd op de exclusieve HDAM-SA2-technologie van Marantz en nieuw ontwikkelde klasse D-versterking. Dit levert naar eigen zeggen de meest ongelooflijke bioscoopervaring. De AMP 10 beschikt over een nominaal vermogen van 200 Watt per kanaal bij 8 Ohm en 400 Watt per kanaal bij 4 Ohm.

Deze telg combineert 16 kanalen en een indrukwekkend vermogen op intelligente wijze tot een eindversterker van referentieniveau voor ultieme thuisbioscoop prestaties.
Elk van de 16 kanalen kan onafhankelijk werken. Ook is het mogelijk om twee kanalen als paar in de bi-amp-stand te schakelen om frequentiebanden van elkaar te scheiden, of ze in de BTL-modus te schakelen voor als je nog meer vermogen wilt.

Als je de AMP 10 in een andere ruimte plaatst, kan de besturings- en statusinformatie gemakkelijk worden doorgegeven aan de AV 10 als de eind- en voorversterker met elkaar gekoppeld zijn. En voor wie ervan houdt zijn huis te automatiseren, is de AMP 10 compatibel met domotica systemen.

Klaar om zelf te ontdekken wat de AMP 10 en AV10 van Marantz in huis hebben? Neem dan zeker contact op met een gespecialiseerde vakhandel in jouw buurt. Laat je verrassen.

Verkooppunten van het merk marantz