Bij Bender Hifi in het Nederlandse Arnhem, uw specialist in muziekbeleving, stond de afgelopen maand helemaal in het teken van demonstraties en presentaties op zaterdag. Met het ‘nakende einde’ van oktober in zicht, sluiten ze aankomende zaterdag (30 oktober) af met diverse maar bovenal prachtige systemen. Hierbij mogen ze rekenen op ondersteuning van importeur Smart Audio én Latham Audio. Nieuwsgierig naar wat je mag verwachten van de laatste Bender Hifi Show deze maand? Je ontdekt het hier.

In totaal zijn er 3 ‘ruimtes’ beschikbaar waar heel wat moois te zien én te horen zal zijn. Zowel in de vleugelzaal, bioscoopzaal als showroom zal er heel wat fraais staan opgesteld. En er is goed nieuws: ook jij kan erbij zijn. Afspraak: deze zaterdag tussen 10u en 17u bij Bender Hifi.

Laten we beginnen met de vleugelzaal. Hierbij zullen merken als Naim Audio, Kudos Audio en The Chord Company centraal staan. Latham Audio zal een een volledig actief systeem presenteren van Naim Audio. Als bron zal er gebruik gemaakt worden van de ongeëvenaarde Naim ND555 netwerkspeler met bijpassende voeding. Deze staat aangesloten op de NAC 552 voorversterker. Eveneens een component uit de 500-serie van Naim. Vervolgens gaan ze actief tri-ampen met 3 x NAP250 DR.

Lees ook


Naim Audio Uniti Atom Headphone Edition reviewNaim Uniti Atom Headphone Edition: Review

 


 

En nu vraag je je waarschijnlijk: welke speakers zullen er gebruik worden? Er is gekozen voor het topmodel uit de Kudos TITAN serie: de 808. Een luidspreker bestaande uit een ‘losse kast’ voor de bass-weergave en losse ‘bovenkast’ voor de midden en hoge frequenties. Qua bekabeling is ‘Bender’s oor gevallen’ op producten van The Chord Company.

‘Next up’: de bioscoopzaal. Hier zal de nieuwe FOCAL ARIA K2 936 zijn opwachting maken. In combinatie met natuurlijk de Naim ND5 XS2 en NAIT XS3. Daarnaast zal je ook kunnen kennismaken met de ARIA K2 906 en 926.

Tot slot: de showroom bij Bender Hifi. Ook niet te missen want hier zal je ‘getrakteerd’ worden op de nieuwe ATOM Headphone Edition en een keur aan FOCAL Headphones. Als dat nog niet genoeg zou zijn dan kan je altijd nog rekenen op een systeem waarbij een harmonieus geheel wordt gevormd door een fraai duo. Meer bepaald de compacte Kudos Super20A vloerstaande luidsprekers met de Uniti Nova alles-in-een speler van Naim Audio.

Klinkt dat nu als muziek in jouw oren? Dan verwelkomt Bender Hifi jou heel graag in de Steenstraat 54, gelegen te Arnhem, op aankomende zaterdag 30 oktober tussen 10u en 17u. Niet te missen!

Verkooppunten van het merk naim