Beschik jij momenteel over de MOMENTUM True Wireless 3 in-ears van Sennheiser? Goed nieuws dan want de gerenommeerde fabrikant van audio-apparatuur kondigt een firmware-update aan. Deze update wordt beschikbaar gesteld via de Smart Control App (iOS en Android). Als je beslist om deze upgrade uit te voeren, kan je als trotse eigenaar rekenen op nog meer ‘MOMENTUM’ zoals Sennheiser het zelf omschrijft. Kort samengevat kan je, na het uitvoeren van de update, profiteren van de multipoint-hardware connectiviteit en geluidskwaliteit van hoge resolutie via ondersteunde audiobronnen.

Je leest het goed: Sennheiser’s gerenommeerde MOMENTUM True Wireless 3 oortjes worden net een tikje beter. Het weerspiegelt naar eigen zeggen de dynamische manieren waarop muziekliefhebbers de MOMENTUM True Wireless 3 willen gebruiken, inclusief de meestgevraagde feature namelijk multipoint. Aldus Frank Foppe, Product Manager van het Sennheiser True Wireless portfolio.

“Zo kan je bijvoorbeeld van je favoriete muziekstreamingapp switchen naar een inkomende conferencecall op je laptop – en weer terug – zonder dat je de verbinding manueel moet toewijzen.”

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 updateDe update laat gebruikers toe om te schakelen tussen twee gekoppelde apparaten. Een podcast streamen op een smartphone voor je switcht naar een inkomende videocall, overschakelen van een tv-serie op je tablet naar een mobiel telefoongesprek en ‘jongleren’ met wisselende telefoongesprekken? Het kan allemaal. Multipoint schakelt tevens terug naar het initiële bronapparaat als een oproep tussentijds is beantwoord. Multipoint maakt het mogelijk om moeiteloos te switchen tussen twee bluetooth devices. Tot slot laat de multipoint update toe om te schakelen doorheen alle wederzijds ondersteunde codecs zoals aptX Adaptive en SBC, zelfs over mobiele besturingssystemen van verschillende producenten heen.

Lees ook


Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 Review in-earsSennheiser MOMENTUM True Wireless 3: Review in-ears

 


 

Wil jij als luisteraar nog dichter bij de muziek staan? Dan is de MOMENTUM True Wireless 3 update iets voor jou. Een geluidsmodus met hoge resolutie met 24-bits diepte en 96 kHz samplefrequentie? Dat zeker. Met andere woorden: de geluidskwaliteit die wordt ontgrendeld is vergelijkbaar met een bedrade hoofdtelefoon. Wanneer je de MOMENTUM True Wireless 3 connecteert met een audiobron, die ook de aptX Adaptive codec gebruikt, verhoogt deze modus de bitrate (bluetooth) tot 420 kilobits per seconde.

Begeef je je regelmatig in omgevingen waar veelal RF-problemen opduiken? Denk maar aan het openbaar vervoer bijvoorbeeld, dan kan de MOMENTUM True Wireless 3 de schaalmogelijkheden van de codec gebruiken om de verbindingsintegriteit op elk moment aan te passen.

Gebruikers kunnen de geluidsmodus met hoge resolutie inschakelen via de Smart Control App van Sennheiser waardoor MOMENTUM True Wireless 3 de ideale ‘metgezel’ is voor alle populaire streamingservices.

Lees ook


Sennheiser CX True Wireless: Review

 


 

​De multipoint- en hoge resolutie-modus zijn beschikbaar na het updaten van de MOMENTUM True Wireless 3 naar de nieuwste firmware (versie 2.10.19 of hoger) en het updaten van de Smart Contro Aapp (App Store, Google Play – versie 4.1.5 of hoger). De release bevat tal van optimalisaties en verbeteringen voor bluetooth- en aanraakbedieningsfuncties. Klaar om dit alles zelf te ontdekken?

Verkooppunten van het merk sennheiser