Zoals de naam al doet vermoeden betreft het Pro-Ject Colourful Audio System een set die niet alleen kleur geeft aan jouw favoriete muziek maar ook jouw interieur. Letterlijk dan. Het all-in-one systeem bestaat uit verschillende apparaten die, ‘in totaal’, beschikbaar zijn in verschillende kleurstellingen. Wanneer je beslist om dit fraaie totaalpakket in huis te halen, kan je rekenen op de volgende apparaten: Debut Carbon EVO draaitafel, MaiA S3 versterker/streamer, Speaker Box 5 S2 en Connect it LS S2 kabels. Oh ja: de Damp It isolerende ‘voeten’ mogen niet ontbreken.

Het Pro-Ject Colourful Audio System All-In-One True Analog HiFi Stereo System. Een hele mond vol, hopelijk zegt de volgende afbeelding meer dan genoeg.

Pro-Ject Colourful Audio System

Geel, blauw, groen, wit, zwart of walnoot? De keuze is aan jou. Het kleurrijke audiosysteem biedt alles waar je een muziekliefhebber mee kan plezieren. Als we zeggen warm én analoog geluid, draadloze Hi-Res streamingmogelijheden (bluetooth) en een uitgebreide connectiviteit (TV, radio, CD-speler, …)? Dan loop jij waarschijnlijk nu al ‘warm’ voor het All-In-One Colourful Audio System. Een tijdloos ontwerp? Check. Ook dit wordt met de hand gemaakt in Europa.

Wanneer je beslist om dit alles in huis te halen, zal je onder andere Pro-Ject’s Debut Carbon EVO in de doos vinden. Deze platenspeler heeft het bewezen 8,6” eendelige Carbon toonarm ontwerp. In combinatie met de premium Ortofon 2M Red cartridge levert de super stijve, lichte toonarm een waanzinnige geluidskwaliteit met een overtuigend klankbeeld.

Dit wordt gecombineerd met de Pro-Ject MaiA S3, micro HiFi versterker incl. streaming. De stijlvolle versterker staat garant voor een muziekweergave met weinig ruis, inclusief een ‘solide uitgangsvermogen’. Een subwoofer of een andere eindversterker kan aangesloten worden indien gewenst. Een hoofdtelefoonaansluiting van 6,3 mm is aanwezig. De bediening is erg eenvoudig met behulp van de meegeleverde afstandsbediening.

Om de muziek ten gehore te brengen, is er gekozen voor een bijpassende tweeweg monitorluidspreker: de Speaker Box 5 S2. De satijn of houtfineer afwerking komt nu dus naar een gelimiteerde editie van Pro-Ject’s geliefde Speaker Box 5 S2.

‘Damp it’ mag je in dit geval ‘à la lettre’ nemen want de speciale, dempende voeten
zorgen voor een optimale isolatie van de luidspreker ten op zichte van de draaitafel. Een must-have, zeker als de draaitafel en de luidsprekers op dezelfde hoogte staan.

Om de verbinding te maken, worden twee hoogwaardige luidsprekerkabel van 3 meter lang meegeleverd. De Connect it LS S2 is een kwalitatieve kabel die bestaat uit vier Solid Core geleiders (0,96mm²) met cirkelvormige geometrie.

Ben jij dus nog op zoek naar een echt, duurzaam hifi stereosysteem dat er subliem uitziet én klinkt? Dan vormt dit Colourful Audio System van Pro-Ject misschien wel een perfecte match. Picture perfect! Benieuwd naar meer? Je leest er alles over op de productpagina.

Verkooppunten van het merk pro-ject