Alpha Turnhout staat duidelijk op de kaart voor hoogwaardige hifi. Dat kan niet ontkend worden. Met de start van 2024 heeft de Turnhoutse vestiging van Alpha een hele reeks nieuwigheden klaarstaan in hun showroom. In dit nieuwsbericht zetten we voor jullie de hoogtepunten op een rijtje.

Jean Marie Reynaud luidsprekers

Createur d’enceintes haut de gamme. Beter vertaald naar het Nederlands: ontwerper van eersteklas luidsprekers. Ben je op zoek naar compacte, betaalbare luidsprekers waarbij een vol en warm geluid centraal staan? Dan beveelt het team Alpha zeker de JMR speakers aan. De Lucia’s zijn kleine boekenplankluidsprekers met een verrassende basweergave dankzij de transmissie lijn. Benieuwd naar de foto’s?

Naim NSC 222 Streaming Pre-Amp en Naim NAP 250 Power-Amp

Als je een fan bent van Naim, is de introductie van de hagelnieuwe New Classic-serie je wellicht niet ontgaan. Het Britse merk audiomerk heeft, omwille van de design -en geluidskwaliteit, al jaren een warm plaatsje in het hart van Alpha (en ondertussen ook in het hart van vele muziekliefhebbers). Dat is niet zonder reden. De NSC 222 en NAP 250 van Naim zetten deze boodschap alleen maar kracht bij.

Onlangs maakten we deze video waarin Mark Raggett de New Classic-serie van Naim presenteerde. Benieuwd naar ons verslag?

Eversolo DMP-A6 Master Edition streaming DAC

Gewoon waar voor je geld. Zo kadert Alpha de streaming DAC van Eversolo. Meer specifiek gaat het om de DMP-A6 Master Edition. Het is naar eigen zeggen bijna onmogelijk om een toestel te vinden dat de Eversolo kan evenaren in deze prijsklasse. Van de verpakking tot de afwerkingsgraad, van het gebruiksgemak tot de vele mogelijkheden. Combineer dat met een geweldige geluidskwaliteit en je komt al snel uit bij de Eversolo DMP-A6. Alles is een niveau hoger dan wat je mag verwachten voor dit prijspunt. Aldus Alpha Turnhout.

Het spreekt voor zich: dat is slechts een greep uit de nieuwigheden. Alpha (Turnhout) heeft jou nog veel meer te bieden want: ze blijven innoveren. Volg hen zeker via social media en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden.

Verkooppunten van het merk naim