Vol trots kondigt Hegel aan dat hun H390 en H590 geïntegreerde versterkers het Roon Ready certificaat van Roon Labs hebben ontvangen. Voor eigenaars van een Hegel H120 en H190 werd de Roon Ready certificering eerder al beschikbaar in maart. Nu beschikt het gerenommeerde merk over een volledige line-up van geïntegreerde versterkers die Roon Ready zijn. Als dat geen leuk nieuws is?

Yes, yes, yes. Finally, the day has come. Zo begint Hegel de aankondiging op een enthousiaste manier. Mét reden. Mocht je minder bekend zijn met Roon: dit betreft een software systeem voor streaming audio dat ontwikkeld is voor de echte muziekliefhebber. Wanneer je geen toegeving wil doen op vlak van geluidskwaliteit en gebruiksgemak, dan biedt dit alvast een goede oplossing. Het geeft je toegang tot alle kwaliteiten van high-res audio. Een van de dingen die maakt dat het ‘systeem’ uitermate geschikt is voor de muziek en high-end audio liefhebber.

Niet alleen de H390 maar ook de H590 werd goed onthaald door het grote publiek. De lovende recensies van hifi-recensenten en eindgebruikers zijn niet op 1 hand te tellen (en ook niet op 2 handen). Een reden die vaak genoemd werd: het zijn apparaten die erg compleet zijn.

“Yes, they are both very good sounding amplifiers, but they also come with a very capable DAC and many different streaming options.”

Aldus Hegel. Met de komst van Roon Ready worden deze hoogwaardige versterkers nog completer en veelzijdiger. Ben je nog niet zo vertrouwd met Roon? Geen probleem want consumenten die een H390 of H590 in huis hebben, kunnen Roon 60 dagen langs uitproberen. Volledig gratis. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Surf dan zeker eens naar de website van Hegel.

Wil je meer weten over beide versterker? Dan is productpagina van de Hegel H390 en H590 niet te missen.

Verkooppunten van het merk hegel