Poulissen Audio Video Center, een AV-specialist die al meer dan 27 jaar gevestigd is in het Nederlandse Roermond, is op zoek naar een nieuwe medewerker. Meer bepaald een enthousiaste én ervaren collega met als functietitel ‘Medewerker Verkoop HiFi’. Misschien ben jij wel de geknipte persoon voor deze job?

Wat er van jou wordt verwacht als medewerker binnen de verkoop van HiFi apparatuur? Je zal voornamelijk instaan voor het geven van een passend advies aan de klanten. Niet alleen in de ruim opgezette winkel maar ook telefonisch. Je gaat samen met de klanten luisteren in de verschillende studio’s van Poulissen en zo de weg ‘bewandelen’ naar een optimale HiFi set, rekening houdend met de wensen van de klant. Al dan niet samen met je collega’s.

Verder werk je offertes uit, vervolgens bespreek deze met de klant. Verder sta je in voor de begeleiding en nazorg omtrent een geplaatste order. Het mede zorgdragen voor een perfecte uitstraling van de showroom en luisterstudio’s behoort tot je takenpakket.

Denk je nou: dat klinkt als muziek in de oren? Dan is het belangrijk om te vermelden dat een geschikte kandidaat zich herkent in onderstaand profiel:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
  • Je bent enthousiast en hebt een representatieve uitstraling;
  • Contactuele eigenschappen gecombineerd met een zeer klantgerichte instelling;
  • Je hebt een voorliefde voor HiFi apparatuur;
  • Affiniteit met digitale toepassingen zoals wifi, bluetooth, apps, …;
  • Je bent flexibel en kan goed zelfstandig werken;
  • Beschikbaar op zaterdag, met maandag als vaste vrije dag.

Heb je alles kunnen afvinken? Dan versterk jij binnenkort misschien wel het gepassioneerde team van specialisten als Medewerker Verkoop HiFi bij Poulissen. Het team benadrukt dat je zal werken in een fijne, informele werkomgeving waarbij goede arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden centraal staan.

Een geïnteresseerde kan zich kandidaat stellen voor de functie door een e-mail te sturen naar Anne-Marie Poulissen (annemarie@poulissen.nl). Belangrijk is dat je je CV en een persoonlijke motivatie bijvoegt.

Poulissen Audio Video Center voegt er nog aan toe dat je ook op deze vacature kan reageren indien je nog geen werkervaring zou hebben op dit vlak, maar wel affiniteit hebt met de betere HiFi merken. Wij hebben een leuk team met enthousiaste collega’s die je kunnen begeleiden. Aldus Poulissen. Iets dat resoluut bevestigd wordt (door een vermoedelijke klant).

“Top bedrijf, familiaire werkomgeving met het juiste gevoel als het gaat om dienstverlening. Meer dan de moeite waard!”

Zo klinkt het onder een social media post van Poulissen waarbij de vacature werd gedeeld. Beter kan je het niet hebben! Klaar voor een ‘virtueel bezoekje‘?

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins