Joenit, exclusief invoerder van een drietal hoogwaardige merken, zal ook dit jaar aanwezig zijn op het Dutch Audio Event. De ‘vaste waarde’ heeft de merken  Totem Acoustic, Rega Research en Chord Electronics verworven binnen hun fraaie merkenpakket. De zaakvoerders van Joenit zijn gepassioneerd door muziek en worden gedreven door techniek. Dat staat als een paal boven water. Een reden te meer om een bezoekje te brengen aan de groots opgezette hifi show die jij vermoedelijk niet wil missen, met in het bijzonder: Joenit.

Niet de beste opnames maar wel de ‘lekkerste muziek’ staat centraal bij Joenit. Aldus Sam Verellen die Joenit samen ‘runt’ met Bram Verellen. Zoals de achternamen al laten uitschijnen, zijn het broers maar daar stopt het niet. Ze beschouwen elkaar ook als beste vrienden. En laat het nu net die ‘vibe’ zijn die steevast zit ‘ingebakken’ in het DNA van hun firma.

Lees ook


Totem Element Fire V2 reviewTotem Acoustic Element Fire V2

 


 

Voor Joenit is de meest performante audio-apparatuur geen doel op zich maar wel een instrument om muziek te vertalen naar emoties. Dit is tegelijkertijd een criteria waarmee hun merken worden geselecteerd. Ze bieden de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Totem Acoustic, Rega Research en Chord Electronics kennende zal dat geen probleem vormen. Iets dat we zelf al proefondervindelijk mochten vaststellen bij het reviewen van enkele sfeervolle belevingsproducten. Een greep uit de vele reviews:

Ook al is het af en toe ‘lekker’ om in je eentje los te gaan, uiteindelijk wil je delen. Genieten staat synoniem voor delen. En genieten doe je met vrienden, familie, … Het lekkerste glas wijn drink je samen. Want samen kun je praten, herinneringen ophalen, toekomstplannen maken, … Muziek helpt daarbij en zorgt voor een verbindende factor. Muziek zorgt voor associaties, ideeën en inspiratie.

Om toch alvast een ‘tipje van de sluier’ op te lichten: omdat Joenit al 30 jaar de producten van het Canadese Totem Acoustic en het Britse Rega Research importeert, komen ze aanzetten met een systeem dat samengesteld is met toestellen/apparaten van beide merken. Van een synergie gesproken! Een aanwezige bezoeker wordt ‘getrakteerd’ op een mooi systeem dat minstens even goed klinkt als het eruitziet. To be continued…

“Vinyl staat centraal in ons leven, we zijn er mee opgegroeid, voor ons dan ook een natuurlijke keuze als het gaat over de ultieme muziekbelevenis.”

Lees ook


Chord Electronics Mojo 2 Review hoofdtelefoonversterChord Electronics Mojo 2

 


 

Tickets voor het Dutch Audio Event zijn online verkrijgbaar. Beslis je om één dag te gaan? Dan bedraagt de toegangsprijs 15 euro. Kom je met één dag niet toe? Dan betaal je een schappelijke 22 euro (voor twee dagen). Een belangstellende moet rekening houden met servicekosten (1,49 euro). Voor bezoekers onder de 15 jaar is de toegang gratis. Er is gratis parkeergelegenheid voorzien. Ben je op zoek naar meer informatie? Surf dan zeker eens naar dutchaudioevent.nl.

Verkooppunten van het merk totem