Zoals we eerder al gezegd hadden: eindelijk, we mogen weer. Heerlijk struinen op de grootste én leukste Audio Show van de Benelux? Dan kan binnenkort op zowel 13 als 14 november in het Willem II stadion van Tilburg tijdens Audio Show iEar’ 2021. Op de ‘route’ zal je heel wat leuke deelnemers passeren waaronder onze ‘Belgische vrienden’ van Joenit. Én ze hebben leuk nieuws want met hun ‘tweede opwachting’ gaan ze uitpakken. Benieuwd naar wat je mag verwachten van Joenit op deze audiobeurs? Je ontdekt het hier.

Ook dit jaar zijn ze weer van de partij: Sam en Bram Verellen van Joenit. Uw audiopartner bij uitstek voor de ultieme muziekbeleving. Dat is het eerste wat je te zien krijgt als je hun website bezoekt. Maar hoe zullen ze dat gevoel weten over te brengen in Tilburg?

Wel, allereerst zullen ze in hun statische ruimte heel de line-up laten zien van de Rega draaitafels. Dat beloofd erg fraai te worden. Maar als tweede, eigenlijk het allerleukste, zal er een demoruimte zijn waar ze richten op 1 set up. Hierbij beperken ze zich enkel tot het afspelen van vinyl, wat niet noodzakelijk een nadeel hoeft te zijn want de ‘hoofdrol’ zal vertolkt worden door onder andere:

  • Rega Planar 10 draaitafel met Apheta3 element
  • Rega Aria MM/MC phonoversterker
  • Rega Atheos geïntegreerde versterker
  • Totem Tribe Tower luidsprekers

Ziet er alvast een sublieme combinatie uit. Was je nog niet zo bekend met de de producten van Rega? Rega staat synoniem voor ‘old-school’ analoge hifi-producten met maar één gemeenschappelijke deler: ze klinken waanzinnig goed. Klinkt veelbelovend.

Lees ook


Enkele primeurs die je mag verwachten op Audio Show iEar’ 2021Enkele primeurs die je mag verwachten op Audio Show iEar’ 2021

 


 

Wil je dat allemaal zelf gaan ontdekken, niet alleen met je ogen maar ook met je oren? Markeer dan mét stip in je agenda: 13 en/of 14 november voor Audio Show iEar’ 2021. Je kan kiezen of je 1 dag komt of dat je er meteen een ‘tweedaagse’ van maakt voor ‘dubbel muzikaal genot’. En bovenal: de audioshow is volledig gratis. Geen reden om niet te komen dus.

Zowel Sam als Bram van Joenit zullen aanwezig zijn om de demo’s te verzorgen. En om uiteraard ook vragen te beantwoorden. Je kan ze vinden op de tweede verdieping ter hoogte van expositieruimtes A4 & S9. Iets dat je absoluut niet wil missen.

Sta je nu al te popelen om meer te ontdekken over deze belevingsproducten? Surf dan zeker eens naar de website van Rega, Totem of Joenit en laat je verassen.

Verkooppunten van het merk rega