KEF introduceert een nieuwe kleuroptie voor haar bekroonde KC62 Uni-Core® Force-Cancelling Subwoofer: Titanium Grey. Naast de bestaande Mineral White en Carbon Black versies, biedt de nieuwe uitvoering jou als consument de mogelijkheid om een subwoofer te kiezen die past bij jouw stijl en interieur.

De compacte KC62 is een uitstekend voorbeeld van uitmuntendheid op het gebied van audio en designinnovatie. Dit model verbetert het geluid van muziek en films door de bas te verbeteren. Zonder veel ruimte in te nemen. Als dat geen leuk nieuws is?

Traditioneel was een diepe en krachtige bas het ‘domein’ van grote subwoofers. De esthetisch aantrekkelijke KC62 verandert dit echter. De baanbrekende technologieën van KEF zijn in staat om het originele geluid nauwkeurig te reproduceren. Zo kan de kijker/luisteraar helemaal genieten van de impact en emotie van muziek en film.

In het ‘hart’ van de KC62 zitten drie technologieën waarvoor KEF een patent heeft aangevraagd: Uni-Core Technologie, P-Flex surround en Smart Distortion Control Technology. De innovatieve Uni-Core driver technologie is een compleet nieuwe benadering van traditionele krachtafnemende systemen. Het unieke ontwerp stelt KEF in staat om een subwoofer te creëren die ongekende diepte en nauwkeurigheid biedt, maar toch ultra-compact is. Ongeveer van de grootte van een voetbal.

De KC62 heeft ook het P-Flex surround, dat ook wel Origami surround wordt genoemd vanwege zijn unieke plooivorming. De nauwkeurig ontworpen subwoofer leidt tot een diepere basuitbreiding, meer detail en minder vervorming. De sensorloze Smart Distortion Control Technology helpt om eventuele kleine afwijkingen te corrigeren wat leidt tot nauwkeurige basprestaties. Ondersteund door KEF’s Music Integrity Engine en krachtige versterking, zorgt de KC62 ervoor dat de gebruiker helemaal opgaat tijdens een home-entertainmentervaring.

De KC62 is niet alleen ontworpen om te presteren op vlak van geluid, maar de subwoofer is ook een waar ‘kunstwerk’. Gemaakt van geëxtrudeerd aluminium combineert de gebogen kast perfect de vorm en functie. Dat zorgt niet alleen zorgt voor krachtig geluid maar ook voor een prachtig design. De afwerkingen Carbon Black, Mineral White en de nieuwe Titanium Grey maken de KC62 uitzonderlijk aantrekkelijk voor ieder interieur. Vooral wanneer deze gecombineerd wordt met de award winnende KEF LS50 Wireless II speakers.

De KC62 Uni-Core® Force-Cancelling Subwoofer in Titanium Grey is vanaf donderdag 12 januari 2023 verkrijgbaar. Members met een myKEF account kunnen zich pre-registreren via kef.nl.

Verkooppunten van het merk kef