De Sennheiser Conversation Clear Plus is de ideale oplossing voor mensen die moeite hebben om gesprekken te verstaan in rumoerige omgevingen, zoals in een druk restaurant of een straat die eerder lawaaierig is. Deze stijlvolle oordopjes beschikken over geavanceerde spraakverbeteringstechnologie die gesprekken in elke situatie centraal stelt.

Dankzij de gesofisticeerde Sonova-chiptechnologie en de Automatic Scene Detection-functie van Sennheiser worden gesprekken verbeterd. Deze functie analyseert het geluidsniveau van de omgeving en past het spraakverbeteringsniveau aan. In combinatie met Active Noise Cancellation heeft de Conversation Clear Plus een dynamische werking die afleidende geluiden blokkeert en de helderheid van gesprekken verbetert bij elk niveau van achtergrondgeluid.

Met de Conversation Clear Plus kan je kiezen hoeveel achtergrondgeluid je wil horen. Active Noise Cancellation blokkeert eventuele afleidingen terwijl de Ambient Awareness-modus meer connectie met de buitenwereld mogelijk maakt (als je dit wenst). Volgens een onafhankelijke studie merkte 95% van alle gebruikers een aanzienlijke spraakverbetering in rumoerige omgevingen bij het gebruik van Conversation Clear Plus.

Het installeren en bedienen van de Conversation Clear Plus is eenvoudig dankzij de stap-voor-stapgids in de bijhorende app. De app biedt ook specifieke instellingen voor drie verschillende luisterscenario’s zodat de geluidservaring makkelijk kan gepersonaliseerd worden. Het ‘Relax’-luisterscenario laat gebruikers toe om aan te passen hoeveel achtergrondgeluid ze willen blokkeren, terwijl de ‘Communication’- en ‘Streaming’-scenario’s automatisch instellingen aanpassen voor de best mogelijke prestaties en helderheid tijdens respectievelijk gesprekken en contentstreaming.

De Conversation Clear Plus heeft ook een geïntegreerde stemassistent, zodat gebruikers makkelijk toegang hebben tot hun favoriete muziek, podcasts en meer. De oordopjes hebben een batterijduur van wel 10 uur met actieve spraakverbetering en noise cancelling. Ze kunnen snel worden opgeladen dankzij de bijhorende draagbare oplaadcase.

De Sennheiser Conversation Clear Plus is verkrijgbaar vanaf 20 januari 2023 voor een prijs van 849 euro.

Verkooppunten van het merk sennheiser