Tijdens CES 2024 heeft LG Electronics (LG) hun nieuwste reeks van innovatieve en baanbrekende producten gepresenteerd. CES is ‘s werelds grootste beurs voor consumentenelektronica én IT.

Dit jaar heeft LG een speciale expositieruimte toegewijd aan LG Labs. Dit is het marketingplatform dat zich richt op experimentele en innovatieve producten. De omvang van de LG Labs-zone is dit jaar meer dan verdubbeld ten opzichte van CES 2023. Het doel? Creatieve ideeën presenteren die afgestemd zijn op verschillende levensstijlen.

LG DukeBoxEén van de hoogtepunten die we absoluut met jullie willen delen: de onthulling van de LG Lab DukeBox. Dit betreft een zeer speciaal audioproduct dat vacuümbuizen combineert met geavanceerde OLED-technologie. Daarmee streeft LG Labs naar een unieke luisterervaring. Hoe ze dat doen? Door nostalgie te combineren met moderne technologie. Hun doel? De intensiteit van jouw audio- en video-ervaring heruitvinden. Maak kennis met deze gemoderniseerde jukebox.

Met naar voren gerichte luidsprekers onderaan en een 360-graden speaker bovenaan, staat deze telg garant voor een meeslepende audiobeleving die de luisteraar omringt. De transparantie van het OLED-display kan aangepast worden. Niet alleen het oor maar ook het oog wil ook wat. Een fraai, visueel effect dat gecreëerd worden? Absoluut. Het doet denken aan een buizensysteem dat ingesloten is in een transparante/glazen behuizing.

Bovendien is de DukeBox veelzijdig. Je kan dit sfeervolle belevingsproduct gebruiken om te genieten van bijvoorbeeld films. Een gezellige openhaarsfeer creëren? Ook dat kan. De buizen zijn zichtbaar, te midden van de ‘vlammen’.

Verkooppunten van het merk lg