Goed nieuws voor voor Melco Audio want de Japanse producent van streamers kondigt een upgrade aan voor hun EX-portfolio. Naast Melco’s audiofiele MIML-softwarepakket, beter gekend onder de noemer SongKong en MinimServer, wordt dit alles nu verder uitgebreid met de optie om Roon-streaming te implementeren. 

Als jij bij je thuis ook beschikt over een Melco EX-apparaat, dan wil dat dus zeggen dat jij daar vanaf nu Roon Ready aan kan toevoegen. De aangepaste versie van Roon’s RAAT-streamingtechnologie staat garant voor een een fantastische gebruikservaring, een intuïtieve interface, een eenvoudige installatie, een hoge betrouwbaarheid en het hoogste niveau van audioprestaties in de industrie.

Melco EX

Dat klinkt alvast veelbelovend! Geüpdate Melco’s zullen Roon laten werken (als alternatief voor UPnP) wanneer de bibliotheek is verbonden met een USB DAC. Let wel op, de Roon update is enkel en alleen beschikbaar voor iedereen die beschikt over de Melco EX software V4.01.

Wil je graag meer weten over Melco Audio? Of twijfel je nog of jouw Melco geschikt is voor deze update? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van Dimex voor meer informatie of vind een Melco dealer bij jou in de buurt.

Ben je volledig klaar om de USB-update installeren? Je download staat alvast maar één muisklik van je verwijdert.

Verkooppunten van het merk melco