Op zaterdag 8 juni aanstaande presenteert Aelivé in Soesterberg de streaming oplossingen van NAIM AUDIO. Geluidsapparatuur die zich gemakkelijk laat bedienen maar boven alles uitblinkt in prachtig design en fantastische geluidskwaliteit.

In hun vernieuwde luisterkamer/home-cinema ruimte staat een weergaloos NAIM streaming systeem opgesteld. De NDX 2 netwerkspeler gekoppeld aan een NAC 282 voorversterker en NAP 300 DR Eindversterker. Dit systeem is via The Chord Company MUSIC luidsprekerkabels aangesloten op de imponerende KEF BLADE 2 luidsprekers. Een compleet made in Britain audiosysteem!

Naim Mu-so

In hun showroom staat de geheel vernieuwde Mu-so 2 draadloze luidspreker van NAIM te spelen. De eerste versie wist de maatstaf te zetten op het gebied van geluidskwaliteit en prachtig industrieel ontwerp. Hier ontvingen ze diverse prijzen voor, zoals een RED DOT award, EISA award, What Hifi Award en nog veel meer…

Naim

Nu bijna 5 jaar later is de Mu-so nog beter geworden, met de toevoeging van HDMI is hij nog breder inzetbaar als soundbar. De bediening is verbeterd en de geluidskwaliteit heeft een flinke stap vooruit gemaakt. Met nieuwe technieken zoals ondersteuning voor ROON en Google Cast is hij weer volledig up-to-date, naast zijn toch al uitgebreide lijst aan specificaties.

Hun adviseur Jaap Geraedts informeert u graag in hun showroom aan de Amersfoortsestraat 76 in Soesterberg.

Wanneer?
Zaterdag 8 juni 2019

Waar?
Aelivé Soesterberg
Amersfoortsestraat 76
3769 AL Soesterberg
Nederland

Verkooppunten van het merk naim