Bowers & Wilkins brengt een nieuwe draadloze hoofdtelefoon op de markt. De vernieuwde versie van de P7 bouwt niet alleen voort op zijn voorganger, maar ook op de draadloze P5 op vlak van connectiviteit.

Bowers & Wilkins zal binnenkort een nieuwe hoofdtelefoon op de markt brengen. Ze bereiden zich misschien voor op het wegvallen van de mini-jack op de iPhone, want het is een draadloos model. Deze P7 bouwt voor op het kwalitatieve geluid van zijn bekabelde voorganger. Daarvoor installeerde B&W dezelfde driver van dit vorige model, mits enkele aanpassingen. Volgens de fabrikant is de bas nu nog strakker, werd het stemgeluid beter gedefinieerd en krijg je een helder geluid voorgeschoteld.

Aan de andere kant bouwt de B&W P7 ook voort op het andere draadloze model van de Britse fabrikant. De Bluetooth-in het systeem is goed genoeg om een goed geluid voort te brengen. Verder heb je dezelfde functionaliteiten als op de P5. Lange luistersessies zouden bovendien geen probleem moeten vormen. De batterij is normaliter pas na 17 uur leeg, en is opgeladen binnen enkele uren. Verder worden de oorschelpen uitgerust met memoryfoam kussens met daarover een laag schapenleer voor extra comfort. Verder krijg je voor €399 een heel pakket opgestuurd. Je krijgt naast de over-ears nog een luxe draagtas, een oplaadkabel en nog een luisterkabel met 3.5 mm jack.

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins