Leuk nieuws voor alle eigenaars die een Panasonic 4K televisie in huis hebben die uitgerust is met het welbekende My Home Screen besturingssysteem (en vanaf 2017 zijn aangekocht). Waarom precies? De streamingdienst van Apple is vanaf heden beschikbaar op deze toestellen. Op compatibele televisies wordt het pictogram van Apple TV+ zichtbaar in het menu Toepassingen (Apps). Klaar om te genieten van het beste dat Apple TV+ jou te bieden heeft?

Apple TV+. Het staat synoniem voor een eersteklas premium videoservice dat bekend staat als ‘thuisbasis’ van ‘s werelds meest fantasierijke makers. Op hun streamingplatform zijn vandaag de dag heel wat bekroonde en inspirerende series en films terug te vinden.

De ‘Apple Originals’ die op dit moment gestreamd kunnen worden zijn bijvoorbeeld de bekroonde wereldwijde hitserie ‘Ted Lasso’,’The Morning Show’ met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon, Tom Hanks’ nieuwste recordbrekende film ‘Finch’, … en nog veel meer. Maar daar stopt het niet want er verschijnen ook nieuwe series als ‘The Shrink Next Door’, ‘Dr. Brain’, …

Lees ook


Panasonic TX-65JZ2000E OLED review 4K televisiePanasonic TX-65JZ2000E OLED: Review 4K televisie

 


 

Heb jij een Panasonic televisie (model vanaf 2017) in huis die beschikt over het ‘My Home Screen’ en die EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ of JX als voorvoegsel heeft? Dan kan jij als kijker vanaf nu genieten van onder andere de bovengenoemde Apple TV+ content en nog veel meer op jouw tv-toestel van Panasonic. Met inbegrip van een excellente beeldkwaliteit. Als dat geen leuk nieuws is?

Nieuwsgierig naar hoe je de Apple TV- of Apple TV+-app kan downloaden naar jouw (Panasonic) smart tv? Je ontdekt het hier.

Verkooppunten van het merk panasonic