Rega, de Britse audiofabrikant, bestaat in 2023 vijftig jaar. Sinds de oprichting in 1973 is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde speler op de wereldwijde audiomarkt met bekroonde producten die worden verkocht over de hele wereld. Rega heeft zich altijd gericht op drie kernwaarden: producten creëren die boven verwachting presteren, ongeëvenaarde waarde voor het geld bieden en levenslange betrouwbaarheid garanderen. Deze waarden zijn nog steeds van kracht en dragen bij aan het voortdurende succes van Rega.

Rega 50Met meer dan 140 medewerkers in dienst blijft Rega een toegewijde Britse fabrikant die elk product met de hand ontwerpt, assembleert en verzendt vanuit hun op maat gebouwde faciliteit in het zuidoosten van Engeland.

Rega staat bekend om hun obsessie voor specialistische materialen, toleranties en precisie en heeft zich nooit gericht op betaalde advertenties. In plaats daarvan wordt het budget besteed aan onderzoek en ontwikkeling, om ervoor te zorgen dat de kernwaarden van het bedrijf behouden blijven voor de klant.

“Combine these ideals with a passion for music and you start to see how Rega has successfully made it to this important milestone!”

In het kader van het 50-jarig jubileum zal Rega enkele baanbrekende nieuwe producten lanceren en speciale jubileumacties aanbieden. Fans kunnen best de Rega-website en sociale media kanalen in de gaten houden voor meer informatie.

Wie meer wil weten over de geschiedenis van Rega, het ontstaan van het bedrijf, de techniek en/of de mensen die het mogelijk hebben gemaakt, kan het boek ‘A Vibration Measuring Machine’ lezen via deze link.

Rega viert vijftig jaar van het leveren van hoogwaardige audioapparatuur en blijft zich richten op het leveren van producten die de verwachtingen overtreffen en een levenslange betrouwbaarheid bieden.

Verkooppunten van het merk rega