Het nieuwe AMBEO|OS van Sennheiser staat er. Voor velen onder jullie zal de ‘term’ AMBEO ongetwijfeld wel een belletje doen rinkelen. Dit model betreft een soundbar van zeer hoog niveau die we in deze review alvast warm hebben ontvangen. Opmerkelijke technologie die in staat is om een geweldig geluid te produceren. Dat was onze eindconclusie. Sennheiser borduurt nu verder op het succes van de gerenommeerde AMBEO door de bijhorende home audio-ervaring volledig te maximaliseren. Klaar om volledig ondergedompeld te worden in het geluid?

Met de introductie van AMBEO|OS krijgt de AMBEO Soundbar een ‘flinke’ update die een eigenaar absoluut zal weten te ‘smaken’. Door het besturingssysteem breidt het ecosysteem verder uit. Voorts worden nieuwe functies voorgesteld. Overigens verheft het de gebruikerservaring tot grote hoogtes. Aldus Sennheiser. Klinkt veelbelovend.

Sennheiser AMBEO|OS

Laten we er geen doekjes omwinden. De upgrade brengt heel wat verbeteringen. Zo zal er vanaf nu ondersteuning worden geboden voor Apple AirPlay 2, Spotify Connect en TIDAL Connect. Nog meer opties om intens te genieten van je favoriete muziek? Dat zeker!

Als aanvulling daarop zal de gebruikerservaring, met betrekking tot de Sennheiser Smart Control-app, sneller en responsiever zijn. Elk aspect van AMBEO|OS werd minutieus geoptimaliseerd om een ongestoorde en aangename ervaring te verzekeren. Dit bovenstaande wordt gerealiseerd door gebruik te maken van wifi in plaats van Bluetooth Low Energy om verbinding te maken met de applicatie.

Lees ook


Sennheiser Ambeo SoundbarSennheiser AMBEO Soundbar: Review

 


 

“Het compleet nieuwe AMBEO|OS is een gamechanger voor onze AMBEO Soundbar. We zijn er zeker van dat klanten er dol op zullen zijn.”

Aldus Maximilian Voigt, Product Manager AMBEO Soundbar bij Sennheiser. Gezien alle nieuwigheden is ‘dol’, wat ons betreft, misschien wel een understatement. Door nog meer audiostreamingproviders en een verbeterde gebruikerservaring te bieden, geniet de consument voortaan van gepersonaliseerde audiostreaming in hoge resolutie met verbeterde functies.

Als dat nog niet genoeg zou zijn heeft de Smart Control-app een volledige update gekregen met een nieuwe en intuïtieve gebruikerservaring. Perfect om Soundbar- en hoofdtelefoongebruikers van een moeiteloze geluidscontrole en personalisatie te laten genieten. Bij de applicatie staat een elegante, moderne esthetiek centraal waarbij een persoonlijke, relevante en bevredigende intuïtieve gebruikerservaring wordt geboden.

Daarenboven biedt Smart Control gebruikers spannende nieuwe functies om de functionaliteit van hun Sennheiser-hoofdtelefoon te verbeteren, zoals Sound Check en Sound Zones. Sound Check loodst gebruikers in 3 makkelijke stappen naar de perfecte equalizer-voorinstelling naargelang hun smaak. Sound Zones laten True Wireless-gebruikers toe om equalizer-instellingen, Noise Cancellation en Transparent Hearing af te stemmen op bepaalde plaatsen en audio-instellingen dynamisch aan te passen in functie van de locatie van de gebruiker.

Sennheiser laat weten dat deze software- én firmware-update live zal gaan vanaf vandaag (29 maart 2022).

Verkooppunten van het merk sennheiser