Dat iEar’ groeit als boerenkool, dat staat als een paal boven water. Zo zijn er momenteel 3 openstaande vacatures. Met een vestiging in Tilburg en Amsterdam heeft iEar’ een doorgedreven specialisatie in high-end audio, home cinema, streaming audio en domotica. Klinkt dit als muziek in jouw oren om in deze ‘branches’ aan de slag te gaan? Grijp dan nu jouw kans. Het bedrijf is op zoek naar enthousiaste en gedreven professionals voor de functie van administratief medewerker, installateur en content beheerder.

De administratief medewerker zal verantwoordelijk zijn voor een efficiënte inkoop- en service-administratie, terwijl de installateur hoogwaardige audio- en videotechnologie installeert bij klanten over heel Nederland en België.

Administratief medewerker M/V

iEar’ is onder andere op zoek naar een fulltime administratief medewerker om de inkoop- en service-administratie te optimaliseren. De verantwoordelijkheden van deze functie omvatten het verwerken en controleren van inkoopfacturen, het beheren van orders bij leveranciers, het uitvoeren van diverse administratieve taken, … De ideale kandidaat is nauwkeurig, communicatief vaardig en in staat om prioriteiten te stellen. Het dagelijks contact met leveranciers maakt deze functie breed en uitdagend.

Installateur

iEar' vacatureAls installateur wordt er verwacht dat je zelfstandig of met een team hoogwaardige audio- en videotechnologie, hifi-sets, televisies, geavanceerde domotica-systemen en bijbehorende bekabeling bij klanten kan installeren. Een greep uit de verantwoordelijkheden: het inrichten van systemen, het geven van uitgebreide uitleg over de werking van de apparatuur aan de klant en het oplossen van eventuele storingen op locatie. De basis van deze functie is de winkel in Tilburg, maar de installateur zal ook door heel Nederland en België reizen.

Content beheerder

iEar' vacatureOm het online productassortiment up-to-date te houden, en pakkende en informatieve teksten te schrijven voor producten en diensten, heeft iEar’ nood aan een content beheerder. Ben je geselecteerd voor deze job? Dan verkrijg je een gevarieerd takenpakket: het creëren van relevante content voor social media, het schrijven en versturen van nieuwsbrieven, het up-to-date houden van het online productassortiment, … Idealiter heeft de sollicitant een vlotte, creatieve pen, een passie voor het schrijven van pakkende en unieke teksten. Alsook een foutloze kennis van het Nederlands.

Ben jij degene die iEar’ zoekt? Solliciteer dan nu en maak deel uit van een gedreven team.

  • Solliciteren voor de functie van administratief medewerker? Dat kan via deze link.
  • Solliciteren voor de functie van installateur? Dat kan via deze link.
  • Solliciteren voor de functie van installateur? Dat kan via deze link.

Voeg bij je sollicitatie zeker een korte en bondige motivatie toe, alsook je CV. Voor vragen over deze vacature richt je je best tot Freek van Ham, te bereiken via freek@iear.nl of 088 – 5443510.

iEar’ is sinds 2003 specialist in beeld- en geluid. Gevestigd in Tilburg en Amsterdam werken ze voor klanten uit zowel Nederland als België. Hun specialisaties zijn High-end Audio, Home Cinema, Streaming Audio en Domotica. Voor elke wens op één of meerdere van deze gebieden hebben ze binnen elke budget een passende oplossing. Kwaliteit en gebruiksgemak gaan hand in hand met elkaar. Zo kan je jarenlang plezier beleven aan het gekozen systeem. De specialisten staan je graag te woord en demonstreren de mogelijkheden in één van de luisterruimtes of experience area’s. iEar’ werkt uitsluitend met de beste merken op het gebied van beeld- en geluid.

Verkooppunten van het merk mcintosh