Dat het Dutch Audio Event dit jaar een groot succes was, dat konden jullie eerder al zien in ons sfeerverslag. Wij gingen op de show onder andere langs in de ruimte van Yamaha, de gerenommeerde fabrikant die de ‘geboortegrond’ van HiFi mee vorm heeft gegeven. Tot grote vreugde van muziekliefhebbers, audiofielen, … wereldwijd.

Op de show pakte Yamaha groots uit met hun noviteiten. Denk maar aan de nieuwe NS-2000A vloerstaanders én R-N2000A Netwerk Receiver die ze eerder dit jaar hebben gelanceerd. De Yamaha R-N2000A Netwerk Receiver betreft een geïntegreerde versterker waarbij een streamer is ingebouwd. De NS-2000A vloerstaande luidsprekers vormen een ‘perfect huwelijk’ met dit toestel. Aldus Wim De Leyn van Yamaha. Door dit heuse ‘samenspel’ heeft Yamaha een voortreffelijke hifi-kwaliteit weten te combineren met hedendaagse technologieën. Good job Yamaha!

Benieuwd wat er nog zoal te beleven viel in de ruimte van Yamaha? Je ontdekt het in deze video. Klaar om je ogen én oren ‘de kost’ te geven?

Verkooppunten van het merk yamaha