Bij deze is dus het ‘centrale thema’ van dit nieuwsbericht bekend. Inderdaad: vinyl ‘slaat de klok’ bij Wide Screen Audio uit Gent. De reden daartoe? Heel simpel. Er staan volgende maand twee leuke events op de planning én, ‘en plus’, ze mogen een nagelnieuw merk toevoegen aan hun uitgebreide, kwalitatieve aanbod van sfeervolle belevingsproducten. Zoals je waarschijnlijk al kon raden heeft ook dát iets te maken met vinyl…

Naim Solstice event: zondag 14 november (14u – 17u)

Beginnen? Dat doen we bij deze met het eerste event van Wide Screen Audio dat staat gepland op zondag 14 november van 14 tot 17u. De titel? Het Naim Solstice event. Doet dit een belletje rinkelen? De kans is vrij groot want zelfs na 50 jaar heeft Naim zichzelf opnieuw uitgevonden. Recentelijk kwamen ze met deze indrukwekkende primeur: de Solstice. Hun eerste platenspeler die volledig wordt gemaakt volgens de Naim filosofie.

De Naim Solstice is voorzien van meerdere niveaus van mechanische ontkoppeling. Er wordt gebruik gemaakt van uitstekende materialen zoals tungsten (wolfraam) en carbon. Verder heeft dit exemplaar de nieuwste generatie Aro tonearm ‘aan boord’ met een Equinox MC cartridge, custom phonostage en voeding voor zowel de phonostage als de platenspeler. Het aantal stuks is gelimiteerd tot 500 modellen wereldwijd.

Het zou ons hierbij natuurlijk wat ver leiden om je alles, tot in detail, te vertellen omtrent de Naim Solstice. Wil je daar meer over weten? Lees dan zeker eens dit nieuwsbericht waarin je meer ontdekt over al het moois dat deze fraaie platenspeler te bieden heeft.

Lees ook


Naim Solstice Special EditionExclusieve Naim Solstice Special Edition: a new dawn for music

 


 

In ieder geval, even terug naar Wide Screen Audio. Eén van deze 500 modellen komt naar hun showroom. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de ‘magie’ van de Solstice in combinatie met een top systeem van Naim? Dan ben je van harte welkom op zondag 14 november in de Zwijnaardsesteenweg 75 (9000 Gent) van 14u tot 17u. Inschrijven is gewenst en kan via deze link. Wil jij je eigen platen eens horen op dit systeem? Neem ze gerust mee en laat je verassen door al het moois dat de Solstice jou te bieden heeft.

Een nieuw merk voor Wide Screen Audio?

Dan, voor het volgende event, gaan we een kleine ‘tussenstap’ moeten maken. En ja, het heeft iets te maken met dat nieuwe merk waar we al over spraken in het begin van dit bericht. Wide Screen Audio voegt, vol trots, Vertere toe aan hun portfolio. Hét Britse high end audiomerk met een focus op platenspelers en kabels. Bij Vertere weten ze absoluut waar ze mee bezig zijn, getuige daarvan zijn de vele reviews.

Van hun vele ‘prijsbeesten’ kan je vanaf nu de DG-1 Dynamic Groove platenspeler en Phono-1 MkII phonostage gaan beluisteren in de showroom van Wide Screen Audio. Samen met uiteraard de Magneto en Sabre cartridges en enkele van hun excellente kabels.

Vertere event: zondag 21 november (14u – 17u)

Wil jij een ‘muzikaal schouwspel’ van Vertere graag aanschouwen? Niet alleen met je ogen maar ook met je oren? Dan heet Wide Screen audio jou welkom op zondag 21 november van 14 tot 17u.

Er zal gedemonstreerd worden met de DG-1 Dynamic Groove en Phono-1 MkII. Omdat deze bijzondere ‘componenten’ het verdienen om afgespeeld te worden op een mooie set, worden de SCM50A’s van ATC bovengehaald in combinatie met de SCA2 pre-amp. Wil jij dat niet missen? Schrijf je dan in via deze link en mis het niet.

Wide Screen Audio voegt er nog aan toe dat ook Vertere te beluisteren zal zijn op het Dutch Audio Event dat dit weekend doorgang zal vinden in Veldhoven.

Passen de bovengenoemde data niet in jouw agenda? Geen probleem. Maak een afspraak via info@widescreenaudio.be of bel naar 093 916 916 en ga zelfs eens langs om deze sublieme aanwinsten te ontdekken. Geheel vrijblijvend.

Lees ook


Video: Pass Labs Audio show bij Wide Screen Audio op 17 november 2019

 


 

Kan je niet wachten tot volgende maand? No worries, Audiovideo2day got you covered. Eerder in 2019 organiseerde Wide Screen Audio de Pass Labs Audio show. Als je de sfeer al een beetje wil ‘opsnuiven’, bekijk dan zeker eens onderstaande video.

Verkooppunten van het merk naim