Ben jij gepassioneerd door hoogwaardige Audio, Home Cinema, Streaming Audio en Domotica systemen? Heb je een commerciële flair en ben je een muziek- en/of filmliefhebber in hart en nieren? Dan is dit jouw kans. iEar’ heeft een vacature beschikbaar. De specialist in beeld én geluid is op zoek naar een gedreven verkoopadviseur voor zowel hun vestiging in Tilburg als in Amsterdam. 

iEar' verkoopadviseurAls verkoopadviseur ben je het aanspreekpunt voor de klanten van iEar’. Zowel in de winkel als op afstand. Je begeleidt hen door het verkoopproces, voorziet de consument van een gedegen advies en demonstreert met passie de producten die iEar’ verkoopt. Samen met de collega’s in het salesteam ben je verantwoordelijk voor een geordende winkel en een prettige winkel- en werksfeer.

Naar welk profiel is het team van iEar’ op zoek? Idealiter heb je een sterke affiniteit met audio/video apparatuur. Ervaring in de winkelverkoop van audio/video apparatuur en een ruime productkennis is een pré. Als verkoopadviseur ben je klantvriendelijk, proactief, enthousiast en communicatief. Je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband. Er wordt een minimaal MBO werk- en denkniveau verwacht. Als kandidaat-sollicitant ben je in het bezit van een rijbewijs B.

iEar’ biedt je een uitdagende verkoopfunctie in één van de betere Hifi speciaalzaken met uitsluitend topproducten. Leer- en doorgroeimogelijkheden zijn mogelijk. In een prettige werkomgeving ben je onderdeel van een team met muziekliefhebbers en audiofielen. Bij iEar’ hanteren ze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit betreft een fulltime functie (dinsdag tot en met zaterdag).

Heb je interesse? Stuur dan zeker je CV met een beknopte motivatie per e-mail naar marijke@iear.nl. Zit nog met vragen? Neem contact op met Ron Geurts. Dat kan zowel via e-mail (ron@iear.nl) als telefonisch op het nummer: 088 – 5443510.

Verkooppunten van het merk mcintosh