Audiomix Begijnendijk: one passion & one team. Beeld en geluid maken ongetwijfeld emoties los. Dat staat als een paal boven water. Audiomix maakt er hun werk van om mensen van beeld en geluid te voorzien zodanig dat hun leven wordt gevuld met juiste emoties. Heerlijk! Máár, er is nog meer want nu zijn ze op zoek naar een installateur die deze passie voor audio en video deelt. Ben jij de installateur waar Audiomix naar opzoek is?

AudiomixWat je onder andere zoal doet als installateur? Dagelijks trek je erop uit met een professioneel uitgeruste werkbus om de audiovisuele installatie van de klant te installeren. Dat kan gaan van het monteren en aansluiten van tv’s, tot het het realiseren van een complete home cinema.

Je zal terechtkomen in een bloeiende zaak met het oog op uitbreiding. Het team bestaat uit een, naar eigen zeggen, ‘toffe bende’ van zowel jonge dynamische mensen, ervaren ‘audio-knobbels’ en techniekers die alle kneepjes van het vak kennen.

Belangrijk is vooral dat je oog hebt voor detail en nauwkeurig te werk gaat. Nadien, als alles netjes afgewerkt is, geef je de klant een demonstratie en de nodige uitleg voor het bedienen van hun spiksplinternieuwe systeem.

Had jij het winkelpaspoort van Audiomix Begijnendijk al gezien?


Winkelpaspoort: Audiomix BegijnendijkAudiomix

 


 

Heb jij een passie voor audio, video, tech, …? Schrikt een uitdaging je niet af? Heb je een commerciële mindset? Kan je zowel in teamverband als zelfstandig aan de slag gaan? Kortom: zal jij binnenkort het team van Audiomix versterken? Stuur dan zeker een mailtje naar info@audiomix.be.

Benieuwd naar wat voor moois Audiomix zoal te bieden heeft? Bekijk dan zeker eens onderstaande winkelvideo die wij maakten waarin je ontdekt wat er te beleven valt op de Liersesteenweg, 3130 Begijnendijk. Niet te missen.

Verkooppunten van het merk kef