Op zondag 13 januari kan je bij Alpha en Peugeot Park Motors in Turnhout terecht voor een schitterende geluidservaring te beleven via de installatie van Focal. Zowel thuis als in de wagen is Focal een referentie op gebied van geluidsweergave.

Op zondag 13 januari kan je van 10u tot 17u terecht bij Garage Park Motors (Steenweg op Gierle 383, Turnhout, België) terecht. Geïnteresseerden krijgen een rondleiding in een moderne showroom en kunnen de nieuwe Peugeot modellen ontdekken. De nieuwste Peugeot modellen (508, 5008, … ) uitgerust met Focal zorgen voor heen en terug transport in stijl en comfort naar de Alpha-winkel in de Sint-Antoniusstraat waar de actieve demo zal plaatsvinden. Parkeerplaatsen vinden is dus geen zorg meer.

Alpha deelt graag hun passie voor beter beeld en geluid, denk dus aan prachtige muziek, een lekker drankje, techniek hoort erbij maar uitleg houden ze beperkt.

Actieve demo van Focal Kanta met versterking en streaming van Naim.

Park Motors schenkt daarbuiten ook een Focal Premium Wireless headphone en een weekend met de gloednieuwe Peugeot 508 weg. Ontdek de voorwaarden in de garage.

Wanneer?
Zondag 13 januari van 10:00 tot 17:00 uur

Waar?
Peugeot Park Motors
Steenweg op Gierle 383
2300 Turnhout
België

&

Alpha High End
St. Antoniusstraat 15
2300 Turnhout
België

Verkooppunten van het merk focal