Last but not least. We zijn aangekomen bij het einde van de aprilse grillen-serie van AudioPerfect. In het eerste nieuwsbericht hebben we het gehad over hun concertnamiddag. Vervolgens stond een stereo demonamiddag op de planning met in de hoofdrol: de Lyngdorf CUE-100. AudioPerfect organiseert nog een tweede stereonamiddag! Deze keer is dit het thema: Yamaha is back in high-end.  

Yamaha high-end? Jazeker! Terug van weggeweest. Dit merk zit opnieuw aan de top van het gamma, net zoals in de jaren ’70 en ’80. Hoewel ze een tijdje afwezig waren in het high-end segment, hebben ze de afgelopen jaren hard gewerkt. En met succes! Yamaha is weer helemaal terug.  

Tijdens de demonstratie wordt er gespeeld met twee versterkers: de R-N2000A en A-S3200. Deze worden gecombineerd met twee topklasse speakers: de NS-2000A en NS-3000. Deze luidsprekers hebben Zylon-drivers, een innovatie van Yamaha die onder andere zorgt voor een natuurlijke, snelle en strakke audioweergave. 

Hier nog een overzicht van de volledige setup:  

  • Bron: 432EVO Aeon;  
  • DAC: Musical Fidelity M6x DAC;  
  • Stroom: Audes ST-900DC; 
  • Snoeren: Furutech en Supra.

Zet het alvast in je agenda: zondag 21 april, van 14u tot 17u. AudioPerfect verwelkomt je graag op de volgende locatie: Dom Van Asschestraat 2, Oostkamp. Belangrijk: inschrijven is verplicht. Stuur dus snel een mailtje naar peter@audioperfect.be en mis het leuke event niet.

Verkooppunten van het merk yamaha