Arcam heeft op CES 2018 prototypes van haar nieuwe drievoudige HDA-reeks voorgesteld. De HDA—reeks wordt door het bedrijf aangekondigd als hun “best presterende assortiment van audioproducten”.
De HDA-reeks omvat de CDS50 SACD/CD-speler, de SA10 en SA20 geïntegreerde versterkers. Meer vertellen over de specificaties is moeilijk aangezien Arcam schaars is met bijkomende informatie, maar we weten nu al dat de SACD/CD-speler veelzijdiger gaat zijn dan dat deze categorie SACD suggereert. Zo zal de CDS50 ook over netwerkstreaming beschikken.
De SA10 (die de FMJ A19 zal vervangen) levert 50 watt per kanaal klasse A / B-versterking, terwijl de SA20 (de vervanging voor de FMJ A29 ) een klasse G-versterker is die 80 watt per kanaal levert.
Beide versterkers hebben een reeks analoge en digitale aansluitingen – inclusief vijf RCA, twee coaxiale en optische ingangen – en worden geleverd met een verlichte afstandsbediening.
De drie HDA producten zullen vanaf de lente verkrijgbaar zijn en we verwachten nog meer informatie en specs de komende maanden.

Verkooppunten van het merk arcam